Iepazīsti dažus no labākajiem medību galamēķiem pasaulē

Mūsdienīgam medniekam ir svarīgs ne tikai attiecīgā apvidus skaistums un reljefs, bet arī neliela greznība un kvalitatīvi medīšanas rīki. Tā kā katra mednieka vēlmju saraksts ir atšķirīgs, esam apkopojuši dažus no labākajiem medīšanas galamērķiem visā pasaulē, kur iespējams gan vērot dabas skaistumu, gan justies ērti to darot.

Talkētna, Aļaska

Aļaskā ir liela lāču, kā arī aļņu populācija, un tur vislabāk medīt to, kas medī tevi. Vislielākā medīšanas spēle norisinās kalnos, kur īsteni mednieki nespēs vien nopriecātos par medīšanas iespējām un skaisto ainavu. Vēl viena lieliska vieta, kur medīt, ir Stefana ezera apkārtne, jo tur ir ne vien dažādi dzīvnieki, bet arī interesants skats uz kādu pamestu lidmašīnu. Vislabākais laiks medīšanai ir no augusta līdz septembrim.

Alberta, Kanāda

Kanādas līdzenumi ir pārpilni ar mūļiem un briežiem, debesis – ar zosīm un pīlēm, bet mežos sastopamas dažādas vistu šķirnes. Blue Sky Outfitters sniedz pieeju piedalīties ūdensputnu medībās, bet Trophy aicina medniekus piedalīties lielākā avantūrā – savvaļas dzīvnieku medīšanā.

Kordova, Argentīna

Kordova ir viena no labākajām putnu medīšanas vietām pasaulē. Ikviens, kas reiz šeit ir medījis, apgalvos, ka, lai nomedītu daudz putnu, jādodas taisnā ceļā tieši uz Argentīnu. 160 kilometru radiusā ap Kordovu atrodas aptuveni 50 miljoni dūju. Vislabākais laiks medīšanai ir martā, aprīlī un oktobrī.

Pripjata, Baltkrievija

Baltkrievijā tiek medīti nedaudz mamutam līdzīgiem Eiropas bizoņi,kuri sver ap 1000 kilogramiem. Vislabākais laiks, lai medītu bizoņus, ir oktobris un marts, bet briežu medīšanas sezona ilgst no maija vidus līdz novembra beigām.

Vindhuka, Namībija

Āfrika jau ilgu laiku ir iecienīts mednieku galamērķis, bet Namībijā atrodas šī topa augšgalā. Turklāt, šeit ne vien ir iespēja medīt safari, bet arī tikt viesmīlīgi uzņemtam - pēc garas medību dienas, kad būsi pelnījis atpūtu, Namībija piedāvās oāzei atbilstošu komfortu.

Dienvidsala, Jaunzēlande

Jaunzēlandē ir vismazāk bīstamo dzīvnieku. Tā ir patvērums ne vien, piemēram, kivi putnam, bet arī lieliem kalnu dzīvniekiem. Four Seasons Safaris piedāvā iespēju izmantot helikopteri, braukt ar automašīnu vai doties ar kājām, lai medītu un baudītu vienu no skaistākajām ainavām pasaulē. Labākais laiks medīšanai ir martā un aprīlī, kad dzīvniekiem ir riesta laiks.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1036911sec.