Lietuvā noskaidro veiksmīgāko veselības tūrisma pakalpojumu sniedzēju

Birštonas kūrortā esošā Medicīnas SPA "Eglės sanatorija" ieguvusi balvu "Veiksmīgākais veselības tūrisma pakalpojumu sniedzējs 2018", Lietuvā.

Jau septīto reizi Lietuvā norisinājās tūrisma un aktīvās atpūtas izstāde "ADVENTUR", kas kļuvusi par lielāko tūrisma pasākumu Baltijā. Izstādes atklāšanas laikā tika pasludināti 2018. gada tūrisma balvas uzvarētāji.

"Tas ir liels gods tikt novērtētiem. Mēs esam gandarīti, ka mūsu ieguldītais darbs ir pamanīts. Mēs vēlamies dalīties savā priekā ar Birštonas kūrortu, jo šīs pilsētas izaugsme un labklājība ir devusi ievērojamu ieguldījumu Medicīnas SPA "Eglės sanatorija" izaugsmei", atzīst Medicīnas SPA "Eglės sanatorija" izpilddirektors Artūras Salda.

Medicīnas SPA "Eglės sanatorija" Birštonā ir 2013. gadā atvērtais dzīvojamais komplekss un ārstēšanas centrs, kurā apmeklētājiem tiek piedāvāts vairāk nekā 100 terapeitisko procedūru un pakalpojumu. Pakalpojumu vispārīgais mērķis ir ārstēšanas procesu pārvērst baudījumā. Gada laikā medicīnas SPA "Eglės sanatorija"  apmeklē vairāk nekā 100 tūkstoši klientu. Liela daļa klientu ir latvieši, kā arī norvēģi, zviedri, vācieši, itāļi, izraēlieši un citi.

Citas nominācijas:

Fotogrāfs Marius Jovaiša tika pasludināts kā gada tūrisma vēstnieks, toties Pakrojas muiža ieguva 2018. gada veiksmīgākā tūrisma produkta titulu. "Baltic Bike Travel" tika atzīta par labāko ceļojumu organizētāju, un sociālā platforma "We love Lithuania" par veiksmīgāko 2018. gada mediju projekts, kas veicina tūrismu.

Veiksmīgākais lauku tūrisma pakalpojumu sniedzējs 2018. gadā ir lauku tūrisma mītne "Pas Vytas" un lauku tūrisma mītne "Pas Vytas Lazdiju", bet par 2018. gada tūrisma informācijas centru pasludināts "GO Vilnius"!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 10.04.2024 - 17.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68164492sec.