Viesnīcu operators Mogotel pievieno savam zīmolam jaunu viesnīcu Tallinā

Sākot ar 2017. gadu Mogotel zīmolam Rixwell Hotels ir pievienojusies jauna viesnīcā Tallinā – Rixwell Old Town Hotel.

Rixwell Old Town Hotel ir eleganta trīs zvaigžņu viesnīca, kura ir vienīgā viesnīcas ēka Tallinas vecpilsētā, kas robežojas ir vēsturisko viduslaiku nocietinājuma mūri. Viesnīcā ir 41 numuri kuros apvienots viduslaiku dizains kopā ar mūsdienīgām iespējām. Viesnīcas ēka celta viduslaikos un kalpojusi gan kā dzīvojamais nams, gan kā kristīgā skola. Rotundas tipa ēkā, kas robežojas ar viesnīcu viduslaikos atradās ar zirgiem darbināmas miltu dzirnavas, taču pašreiz, tajā atrodas teātris Hobuveski.

Ērta viesnīcas atrašanas vieta ļauj Tallinas viesiem viegli iepazīt galvenos Tallinas vecpilsētas apskates objektus – Kuģniecības muzeju, svēto Olevistes baznīcu, lielos Jūras vārtus un platās Margarita torni. Viesiem iespējams arī izjust viduslaiku atmosfēru viesnīcas tuvumā esošajās bruģētajās ieliņās, seno ēku fasādēs un baznīcu zvanu skaņās.

Mogotel tuvāko 2 gadu laikā plāno viesnīcā veikt uzlabošanas darbus, atjaunot istabu dizainu un aprīkojumu balstoties uz Mogotel daudzgadējo pieredzi viesnīcu apkalpošanas sfērā un Rixwell viesnīcu standartiem. Šobrīd viesnīcās darbība tiek turpināta, nodrošinot lojalitāti saviem klientiem un sniedzot ierastos pakalpojumus.

Der atzīmēt arī Mogotel plānus tuvākajā nākotnē sadarbībā ar investoriem atvērt 7 jaunas (5 - 4 zvaigžņu) viesnīcas Rīgā, no kurām divas, kuras atrodas Vecrīgā jau ir aktīvā būvniecības procesā un plāno durvis vērt saviem viesiem 2018. gadā.

Uzņēmums Mogotel šobrīd pārstāv 10 viesnīcas - jaunā viesnīca Rixwell Old Town Hotel – Igaunijā, divas Wellton zīmola viesnīcas Rīgā - Wellton Centrum Hotel & SPA un Wellton Hotel Riga & SPA, un 7 Rixwell zīmola viesnīcas – Rixwell Elefant Hotel, Rixwell Old Riga Palace Hotel, Rixwell Gertrude Hotel, Rixwell Terrace Design Hotel, Rixwell Centra Hotel, Rixwell Irina Hotel un reģiona pārstāvis Bauskā - Rixwell Bauska Hotel - Latvijā.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.412287sec.