Tallina atzīta par pasaulē labāko izdevīgo galamērķi ceļojumiem 2018.gadā

Latvijas kaimiņvalsts Igaunijas galvaspilsēta Tallina atzīta par 2018.gada vislabāko izdevīgo ceļojumu galamērķi pasaulē populārās ceļojumu vietnes "Lonely Planet" ieskatā.

Tallina pārspējusi tādus galamērķus kā Lanzarote Kanāriju salās, Arizonas štatu Amerikas Savienotajās valstīs un Poliju.

Kaimiņvalsts galvaspilsēta, "Lonely Planet" ieskatā ir "kompakta, mākslinieciska un ar šausmīgi labu vērtību". Tallinā meklējama viena no Austrumeiropas mīlīgākajām vecpilsētām, te arī ir ļoti labas cenas/vērtības naktsmītnes - kā kopmītnes budžeta ceļotājiem, viesunami un privātie apartamenti jau nopietnākiem ceļotājiem. Tāpat ikviens tiek aicināts lūkoties uz Baltijas jūru un pilsētas panorāmu no Tallinas bijušāš pilsētas halles jumta (Linnahall) ostā, kas pieejama par brīvu.

Uz Tallinu lido budžeta lidsabiedrības no visas Eiropas un pilsēta vairs nav noslēpums Eiropai - bet ja vēlies izgaršot Tallinu, tad "Lonely Planet" iesaka doties uz Kalamajas apgabalu, kur meklējami vieni no labākajiem "Food trucks" jeb ielas ēdiens, kas veidos izcilas Instagram bildes un piepildīs vēderu, neiztukšojot maciņu.

Aiz Tallinas otrajā vietā ierindojusies jau minētā Lanzarote, kur īpaši aicināti tiek visi atpūtnieki, bet trešajā vietā - Arizonas štats ar saviem lieliskajiem kanjoniem un neatkārtojamo dabu, kuru baudīt var par brīvu.

Vēl Top10 iekļuvusi Maroka, Lielbritānija un Bolīvija.

Ja domā doties uz Tallinu, izlasi ko tajā apskatīties neskaitot vecpilsētu.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59184885sec.