Daugavas novadā, Daugavas lokos 27.maijā aizvadīs Tūrisma triatlonu

Daugavpils novadā, dabas parka "Daugavas loki" teritorijā šī gada 27. maijā notiks Tūrisma triatlons – sacensības aktīviem cilvēkiem, kuri varēs pārbaudīt savus spēkus laivošanā, riteņbraukšanā un skriešanā, pavadot dienu brīvā dabā.

Tūrisma triatlona maršruts sākas Slutišķu ciemā, kur dalībnieki sēdīsies kanoe laivās un dosies lejup pa Daugavu. Desmit kilometrus lejpus Slutišķiem atrodas kempings "Ozianna", kurā dalībniekiem iepriekš jāatstāj viņu velosipēdi – pēc kanoe brauciena sekos atgriešanās Slutišķu sādžā ar velosipēdiem. Pēdējais ap kilometru garais triatlona posms būs skrējiens. Pasākumu kā tradīciju iedibinājusi un šogad atkal organizē Daugavpils novada pašvaldības aģentūra "TAKA", tas notiek dabas parkā "Daugavas loki".

Pasākuma organizētāji nodrošina dalībniekiem laivas un glābšanas vestes, balvas, dzeramo ūdeni un uzkodas finišā, kā arī feldšera, glābēju un tiesnešu pakalpojumus, tādēļ ir noteikta dalības maksa:

7 EUR no cilvēka līdz 22.05.2017.

10 EUR no cilvēka līdz 25.05.2017.

15 EUR no cilvēka sacensību dienā.

Pieteikšanās tiešsaistes formā http://ej.uz/triatlons2017 vai "TAKA" birojā Rīgas ielā 2, Daugavpilī.

Dalībniekiem jāņem līdz savu velosipēdu. Komandas sastāv no diviem dalībniekiem, jo piedāvātās laivas ir divvietīgas. Vīriešu, sieviešu un jauktās (vīrietis un sieviete) komandas tiks vērtētas atsevišķi. Laivu skaits ir ierobežots, tādēļ piesakieties laicīgi!

Pasākums paredzēts aktīviem cilvēkiem visās vecuma grupās: 2016. gadā visjaunākā pasākuma dalībniece bija 10 gadus veca, bet vecākais dalībnieks - 83 gadus vecs! Tūrisma triatlonā var piedalīties jebkurš – ir nepieciešams velosipēds un vēlēšanās piedalīties. Ja ļoti vēlaties piedalīties pasākumā, bet nav sava velosipēda, sazinieties ar mums – palīdzēsim atrast iespēju to iznomāt.

Precīzāku informācija par vietu, laiku un citiem jautājumiem lūdzam skatīt mājaslapās – www.daugavpilsnovads.lv, www.visku-estrade-stadions.lv, www.visitdaugavpils.lv vai sazināties ar mums – e-pasts [email protected], tel. 29431360

Uz tikšanos Tūrisma triatlonā 2017.gada 27. maijā, Daugavpils novadā!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14159012sec.