Izveidota jauna interneta vietne, kurā atrast vajadzīgo speciālistu - DARU.LV

Kur meklēt pieredzējušu palīgu, kad ir nepieciešams istabas remonts, santehnikas uzstādīšana vai elektrības ievilkšana mājā? Kur atrast uzticamu profesionāli korporatīva pasākuma sarīkošanai vai privātskolotāju svešvalodas apguvei? Parasti šādi palīgi tiek meklēti paziņu lokā. Bet ko darīt, kad ne tu, ne tavi draugi nevar ieteikt vajadzīgo speciālistu!?

Šonedēļ ir uzsācis darbu interneta portāls DARU.LV, kas apvienos dažādu arodu brīvos profesionāļus, un ikvienam būs iespējams tur atrast sev vajadzīgo speciālistu.

Vietnē ir paredzētas sadaļas celtniecības un remonta darbiem, sadzīvē nepieciešamu lietu uzstādīšanai, transporta pakalpojumiem un palīgdarbiem mājas solī. Tāpat tur varēs atrast palīgus atpūtas pasākumu organizēšanai, sporta un veselības speciālistus, kā arī citus lietpratējus – tulkus, grāmatežus un datu apstrādes speciālistus.

DARU.LV līdzdibinātājs Ojārs Stūre saka: "Mēs esam pašā projekta sākumā, un šobrīd galvenais ir piesaistīt pēc iespējas vairāk dažādu jomu speciālistu. Kad būs sasniegts pietiekams to skaits, mēs varēšim sākt popularizēt portālu gala patērētājiem."

Par DARU.LV galveno priekšrocību tās veidotāji uzskata iespēju klientam sniegt vērtējumu par speciālista darbu un izteikt viedokli par saņemtajiem pakalpojumiem. To ir iespējams izdarīt tikai autorizējoties caur kādu no sociālajiem tīkliem, tādējādi izvairoties no anonīmiem komentāriem. Viņuprāt, tas radīs uzticību profesionāļiem un palīdzēs nākošajiem klientiem izraudzīties tieši viņiem vispiemērotāko speciālistu.

Interneta vietnes veidotāji sola arī sekot līdzi lietotāju vajadzībām, nepieciešamības gadījumā mainīt pakalpojumu sadaļas un pastāvīgi uzlabot DARU.LV funcionalitāti.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23946714sec.