Īss ceļvedis dodoties darba komandējumos

Pirmo reizi dodoties darījuma braucienā jeb komandējumā var šķist kā ļoti satraucošs un rūpju pilns notikums, taču tam tā noteikti nevajadzētu būt. Biežākie komandējumu ceļotāji zina, ka ir daudz veidu kā pārvarēt visas ar ceļošanu saistītās neērtības un nenokavēt nevienu no ieplānotajām sapulcēm galamērķī. Sekojot līdzi tālāk aprakstītajam  ceļvedim, arī jūs varat pilnībā izbaudīt došanos darba komandējumos.

Ja pirmo reizi dodaties komandējumā uz jaunu pilsētu vai valsti, ir prātīgi izpētīt tādas lietas kā gājēju ceļi un smagākās satiksmes stundas. Bet, tā kā satiksme jebkurā pilsētā var būt ļoti nekontrolējama un ir atkarīga no vairāk kā tikai viena faktora, dariet visu iespējamo, lai izvairītos no papildus transporta lietošanas savā galamērķī. Tas nozīmē, ka jums vajadzēs rezervēt naktsmītni pēc iespējas tuvāk jūsu uzņēmuma birojam vai konferenču centram, lai, piemēram, jaunākie ātrie kredīti Somijā (uusin pikavippi FI) nebūtu jūsu vienīgais glābiņš, kad būsiet iestrēguši Helsinkos tāpēc, ka laikus nepaspējāt tikt līdz lidostai un nokavējāt savu reisu haotiskās satiksmes dēļ.

Pat ja jūs atradīsiet lētāku viesnīcu vai tādu, kurā ir lielākas ērtības, bet kas atrodas tālāk no iecerētā galamērķa, tas tomēr nebūs kompromiss, ja pieskaitīsiet ceļa izdevumus un papildus ceļā (un ceļojumā) pavadīto laiku. Jūs nevarat prognozēt vai zināt, kāda būs satiksme jaunajā pilsētā, tāpēc visgudrākā izvēle ir par labu viesnīcai, kas ir vistuvākā jūsu biznesa ceļojuma galamērķim. Ja jūsu uzņēmumā kāds cits veic komandējumu rezervācijas jūsu vietā, tad pārliecinieties, ka šī persona rezervē viesnīcu pareizajā vietā. Dalieties ar savām vēlmēm un prioritātēm un ar pārliecinieties, ka par rezervācijām atbildīgā persona zina precīzu jūsu plānotās sapulces norises vietu.

Kas attiecas uz komandējumos līdzņemamo bagāžu – ceļojiet maksimāli viegli. Tas nozīmē -  mēģiniet iztikt tikai ar tādu bagāžas daudzumu, kas ietilpst lidmašīnas salonā ienesamajā koferī. Centieties izvairīties no bagāžas nodošanas – tas tikai nevajadzīgi palielinās visu ceļojuma laiku un radīs neērtas situācijas, ja bagāža tiks nozaudēta. Iegādājieties pēc iespējas vairāk tādu drēbju, kas neburzās. Ja plānojat vilkt uzvalku vai žaketi uz tikšanos ar klientu vai ārvalstu kolēģiem, uzvelciet to jau lidmašīnā. Tas ļaus jums ietaupīt vietu somā un saglabās jūsu žaketi un uzvalku nesaburzītu.

Komandējumā dodiet sev maksimāli daudz laika. Izklausās absurdi laikā, kad jums pienākumi ir vairāk kā laika un jūs samazināt ceļojumā pavadītās stundas, vai ne? Mēs nepiekrītam. Ja jums ir ieplānota agra rīta sanāksme, lidojiet uz galamērķi iepriekšējā vakarā. Lidojumi kavējas visu laiku un jūs to nespējat ietekmēt, tāpēc dodiet sev vairāk laika, lai simtprocentīgi paspētu uz norunāto sanāksmi vai konferenci. Jūs vienmēr varēsiet pabeigt jebkuru iesākto darbu pēc tam, kad būsiet atgriezušies ierastajā darba ritmā. Ierodoties ātrāk, jūs pat varat pavadīt mazliet sava brīvā laika, lai iepazītu jauno pilsētu. Vēl viens veids, kā maksimāli izmantotu savu laiku un samazinātu stresu, ko var izraisīt dažādas nepatīkamas situācijas, ir izvairīties no lidojumiem ar savienojumiem, kad vien tas ir iespējams. Vienmēr izvēlieties tiešos lidojumus uz savu komandējuma galamērķi, ja vien tie ir pieejami.

Šie vienkāršie principi, kurus izmantot un ievērot darba komandējuma laikā, tapuši sadarbībā ar somu finanšu ekspertiem no alfalainaa.fi. Savā tiešsaistes vietnē viņi piedāvā sekot līdzi aktuālākajai informācijai personīgo finanšu lauciņā, ar uzsvaru uz kredītu sniegtajām iespējām moderna cilvēka ikdienas komforta nodrošināšanai. Noteikti vērts pievērst uzmanību, ja jums nav sveša somu valoda.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 10.04.2024 - 17.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12414598sec.