Pirmo reizi Jelgavā norisināsies Labsajūtas festivāls «ESI»

26. augustā skvērā aiz Jelgavas Kultūras nama pirmo reizi norisināsies Labsajūtas festivāls "ESI", kurā ikviens interesents aicināts no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00 bez maksas piedalīties vairāk nekā 30 izglītojošās nodarbībās, aktivitātēs, uztura meistarklasēs, diskusijās un lekcijās par veselīga dzīvesveida tēmām.

Labsajūtas festivālā "ESI" jelgavniekiem un pilsētas viesiem būs lieliska iespēja paplašināt savas zināšanas un izpratni par veselīgu dzīvesveidu, kas sevī ietver ne tikai fizisko, bet arī emocionālo veselību. Aicinām vecākus uz sarunām ar ekspertiem par tēmām – bērnu seksuālā un reproduktīvā veselība, bērnu un pusaudžu emocijas, saskaroties ar paaugstināta stresa un pārslodzes situācijām, kā arī alkohols, smēķēšana, mūsdienu tehnoloģijas – kā tas skar bērnu un ko var darīt, lai viņu pasargātu u.c.

Pasākumā norisināsies dažādas diskusijas, lekcijas un meistarklases, kurās uztura speciālisti dalīsies padomos, kā, piemēram, našķēties veselīgi, kā mainīt neveselīgos ieradumu un ieviest jaunus, kā izmantot un saglabāt sezonas produktus un daudzām citām tēmām.

Interesentiem būs iespēja izmēģināt dažāda veida fiziskās aktivitātes, sākot ar gurnu izkustināšanu Zumbas ritmos līdz vingrinājumiem veselai mugurai, jogas nodarbībām un AntiGravity ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Programmā paredzētas vēl TRX, deepWORK, TABATA, Pilates, PIYO, bodyART un citas nodarbības. Aicinām līdzi ņemt savu vingrošanas paklājiņu, dzeramo ūdeni, dvielīti u.tml. Tiem, kuriem nav sava paklājiņa, būs iespēja to uz vietas saņemt pie organizatoriem (ierobežots skaits). Uz nodarbībām ar ierobežotu inventāra skaitu nepieciešams pieteikties iepriekš!

Paralēli Labsajūtas festivālam "ESI" 26. augustā, godinot latviešu ēdienkartei tik ļoti tradicionālos piena, maizes un medus produktus, Hercoga Jēkaba laukumā jau septiņpadsmito reizi norisināsies "Vispārējie Latvijas Piena, maizes un medus svētki 2017", pulcējot vairāk nekā 180 tirgotājus un amatniekus. Savukārt elpu aizraujoši notikumi risināsies Jelgavā, Lielupes ūdeņos, kur no 43 000 AS "Tukuma Piens" 1 litra piena pakām pašbūvētos peldlīdzekļos ģimenes, draugu kompānijas un dažādu uzņēmumu kolektīvi piedalīsies gada jautrākajā pasākumā "15. Baltais Piena paku laivu regatē".

Ieeja visos pasākumos un dalība Labsajūtas festivāla "ESI" aktivitātēs bez maksas.

Festivālu organizē JPPI "Kultūra" sadarbībā ar Jelgavas pilsētas Domi un Jelgavas Sociālo lietu pārvaldi projekta "Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā, 1.kārta" ietvaros, projekta numurs 9.2.4.2/16/I/085.

Nodarbību grafiks un vairāk informācijas: www.festivali.jelgava.lv, www.kultura.jelgava.lv.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16202903sec.