Sv.Trīsvienības baznīcas tornī sezonu atsāks tematiskie tūrisma vakari

Pasaules tūrisma dienā, 27.septembrī, pulksten 18 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī norisināsies sezonas pirmais tematiskais tūrisma vakars “Žigimanta piedzīvojumi Gvatemalā”, kurā uzstāsies populārais blogeris Žigis ar ceļojuma stāstu par Gvatemalu.


Tūrisma vakara viesis būs ceļotājs, liepājnieks Žigimants Krēsliņš, kurš pazīstams kā blogeris Žigis, un stāstu vakarā dalīsies iespaidos par ceļojumu uz Centrālamerikas valsti Gvatemalu, kas bagāta ar seno civilizāciju atstāto mantojumu un skaisto dabu.


Žigis līdz šim apceļojis vairāk kā 60 dažādas pasaules valstis un par saviem ceļojumiem video veidā dalās sociālajos tīklos, kas ieguvuši lielu popularitāti jauniešu vidū. Ikdienā ceļotājs strādā kā pedagogs ar bērniem un jauniešiem Liepājā, organizējot dažādas apmācības un nometnes brīvā laika pavadīšanai.


Kā stāsta Žigis, daudzi, iespējams, nemaz nespētu kartē parādīt, kur atrodas valsts ar nosaukumu Gvatemala, noteikti nav tur pabijuši un neplāno turp doties. Šajā stāstu vakarā būs iespēja “paviesoties” valsts galvaspilsētā Gvatemalā un vecajā galvaspilsētā Antigvā, redzēt Atitlanas ezeru, “paceļot” laikā un iepazīt maiju civilizācijas centru Tikala.


Tūrisma vakarā vietu skaits ierobežots, tāpēc lai apmeklētu vakaru, nepieciešams iepriekš pieteikties pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].


Tematiskais tūrisma vakars “Žigimanta piedzīvojumi Gvatemalā”, norisināsies 27.septembrī pulksten 18 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1. Dalības maksa 2.00 EUR, pirmskolas vecuma bērniem bez maksas. Vairāk informācijas un pieteikšanās tūrisma vakaram pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected]. Uzziniet vairāk www.visit.jelgava.lv.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12354684sec.