Jelgavas novadā notiks orientēšanās sacensības ar piedzīvojuma elementiem «Tūrisma rallijs 2018»

Atzīmējot Pasaules tūrisma dienu, sestdien, 6.oktobrī Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) organizē auto orientēšanās sacensības komandām. Sacensības būs izklaidējošs un izzinošs pasākums tiem, kas vēlas iepazīt tūrisma objektus un vēsturiskas vietas Jelgavas apkārtnē, veicot aizraujošus uzdevumus un aktīvi pavadot laiku draugu vai ģimenes lokā.

Orientēšanās sacensībām ar automašīnām aicinātas pieteikties komandas trīs līdz piecu cilvēku sastāvā. Tūrisma rallija laikā katrai komandai būs jāatrod vairāki kontrolpunkti sacensību teritorijā un jāizpilda uzdevumi, kas saistīti ar dažādu vietu un objektu atklāšanu. Kopējais maršruta garums, secīgi apmeklējot visus kontrolpunktus, sastāda apmēram 115 km.

Sacensību starts un finišs notiks Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā, Akadēmijas ielā 1. Reģistrēšanās sacensībām notiks no pulksten 10.30 līdz 10.55, bet komandu starts pulksten 11. Sacensību uzdevums komandām jāizpilda līdz pulksten 16, kad tiks pieņemtas komandu izpildītās sacensību darba lapas.

Veiksmīgāko komandu apbalvošana notiks sacensību dienā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā pulksten 17. Tiks apbalvoti trīs pirmo vietu ieguvēji, ņemot vērā iegūto punktu skaitu un finiša laiku. Dalībnieki aicināti veidot vienotu komandas vizuālo noformējumu ekipāžas dalībniekiem un automašīnām, pretendējot uz divām žūrijas simpātiju balvām.

Lai piedalītos sacensībās, komandām jāiepazīstas ar sacensību nolikumu, kas publicēts mājas lapā visit.jelgava.lv. Sacensībām iespējams pieteikties līdz 2018.gada 4.oktobra pulksten 21 pa e-pastu [email protected], norādot “Tūrisma rallijs”, pa telefonu 63005447 vai personīgi, ierodoties Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1. Dalības maksa sacensībās 2 EUR no personas.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3820231sec.