Ziemassvētku laiks Jēkabpilī piedāvā rast īpašas svētku sajūtas

Ziemassvētki ir miera, gaismas un mīlestības laiks. Ar skaistiem notikumiem Jēkabpilī sagaidīsim gada gaišākos svētkus. Lai skaists un siltuma pilns šis laiks!

22. decembrī plkst. 18.00 Jēkabpils Tautas namā Bērnu un jauniešu centra vokālo ansambļu “Kamolītis” un “Supermeitenes” dalībnieki un vadītāja Iveta Januševska aicina ikvienu noskatīties muzikālu stāstu “Notici brīnumiem”. Par jauku tradīciju I.Januševskas kolektīviem ir kļuvusi muzikālu stāstu iestudēšana gada nogalēs. Arī šogad mazie dziedātāji saviem mīļajiem skatītājiem vēlas uzburt priecīgu pirmssvētku noskaņu, piedāvājot iespēju palūkoties Rūķu zemes rūķu dzīvē. Pasākums bez ieejas maksas.

23. decembrī plkst. 22.00 Jēkabpils Tautas namā Jēkabpils Jauniešu dome aicina uz ikgadējo Ziemassvētku masku balli “Nakts Maskarāde 2016”. Šogad apmeklētājus priecēs krāšņāko tērpu nominācijas, pārsteidzošas balvas un loterija, lieliska mūzika, reibinošas dejas un fotostudija, kā arī noslēpumiem pilna vakara kulminācija brīdī, kad pulksteņi iezvanīs pusnakti. Biļetes Jēkabpils Tautas nama kasē, biļešu cena 5 €. Ieeja ballē no 16 gadu vecuma, uzrādot personu apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte)!

Kā ikkatru gadu, arī šogad pilsētas seniori aicināti uz Ziemassvētku pēcpusdienu, kas norisināsies 26. decembrī plkst. 14.00 Jēkabpils Tautas namā. Pasākums bez ieejas maksas.

26. decembrī plkst. 15.00 Krustpils kultūras namā sāksies uzvedums bērniem “Brīnumainie Ziemassvētki”. Dziesmu dziedāšana, rotaļas, dejas un dažādi jautri pasākumi, sagaidot Ziemassvētkus  kopā ar Ziemassvētku Vecīti, Rūķi Aušuli, Burvju Feju un viņas mīluļiem – Pāvu baložiem. Biļetes “Biļešu Paradīzē”, biļešu cenas no 4 € līdz 12 €.

No 27. līdz 29. decembrim plkst. 15.00 un plkst. 17.00, kā arī 30. decembrī plkst. 15.00, Jēkabpils Kino Mītnē pašiem mazākajiem par prieku tiks demonstrēta režisora Teda Sigera animācijas filma “Briesmonīte Mollija”. Sirsnīgs un aizraujošs stāsts par to, kā briesmonīte Mollija gatavojas vecākās māsas lomai. Biļetes Jēkabpils Tautas nama kasē un Kino Mītnē pirms seansa, biļetes cena 2 €.

Jēkabpils Tautas namā 27. decembrī plkst. 18.00 uz koncertu “Rūķis tu un rūķis es” aicina Yamaha mūzikas skolas Jēkabpils filiāles audzēkņi. Pasākums bez ieejas maksas.

Krustpils kultūras namā 28. decembrī plkst. 13.00 norisināsies muzikālā teātra “Pēterburgas Operete” Jaungada eglīte bērniem krievu valodā “Kā Brēmenes muzikanti gaiļa gadu izglāba”. Biļetes “Biļešu Paradīzē”, biļešu cena no 6 € līdz 10 €.

Jēkabpils Tautas namā 28. decembrī plkst. 18.00 Ligindras Veides bērnu vokālā ansambļa “Dziesmiņa” dalībnieki aicina uz koncertu “Mazie rūķi ciemos nāk”. Pasākums bez ieejas maksas.


28. decembrī plkst. 18.00 muzikālais teātris “Pēterburgas Operete” iepriecinās klausītājus ar koncertu “10 pasaules operetes”. Šis nav vienkārši koncerts – tas ir klasisko operešu dziesmu un melodiju teatralizētais šovs. Biļetes “Biļešu Paradīzē”, kā arī Krustpils kultūras nama kasē, biļešu cenas no 10 € līdz 18 €.

Naktī uz 1. janvāri – plkst. 00.30 – Vecpilsētas laukumā sāksies Jaungada nakts uzvedums. Pēc uzveduma – svētku salūts. Pasākums bez ieejas maksas.

Plkst. 1.00 Jēkabpils Tautas namā sāksies Gadu mijas balle kopā ar grupu “Rollmans Band” un DJ Kasparu Siliņu. Ieeja ballē jau no plkst. 23.00. Galdiņu rezervēšana un biļešu iepriekšpārdošana Jēkabpils Tautas nama kasē, biļetes cena 7 €. (Rezervētās biļetes jāizpērk līdz 28. decembrim!)

Jau no 29. novembra līdz Jēkabpils Tautas nama Baltajā zālē skatāma Pļaviņu Mākslas skolas 2016. gada absolventu noslēguma darbu izstāde “17 sapņi”. Izmantojot dažādas darbu izpildes tehnikas – eļļas un akvareļa gleznojumu, grafiku, māla veidojumu un ciļņu, kā arī radoši dažādu tehniku apvienojumus, absolventi realizēja savas idejas par dažādām tēmām. Pasākums bez ieejas maksas.

Šajā laikā novēlam rast siltumu, atceroties saulainās vasaras dienas ar ziedošām pļavām, un pavadīt svētkus kopā ar sev vismīļākajiem cilvēkiem! Sveicam svētkos!

COMMENTS

(name)


 


Trakai TIC
,


Līvānu TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Viesistaba
,

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88363814sec.