Rīgas Cirks aicina uz izrādi Jēkabpilī!

Pavasaris Latvijā sākas ar Rīgas Cirka iestudētu jaunu programmu TROPU FANTĀZIJA (Fantasia Tropical), pirmoreiz Latvijā - Kubas Nacionālā cirka kolektīvs.  Kopā ar viņiem programmā piedalās arī Kolumbijas, Vācijas, Beļģijas un Latvijas mākslinieki.  Izrāde Krustpils kultūras namā būs skatāma 2016. gada 10. martā plkst. 18.00.

Jaunais šovs ir eksotiska programma gan ar temperamentīgām dejām, košiem tērpiem, enerģiskiem māksliniekiem, gan dažādu cirka žanru ļoti augstvērtīgiem numuriem.

Veiksmīgais mūsdienīgā un klasiskā muzikālā pavadījuma sakausējums kopā ar izteiksmīgu horeogrāfiju, lielisku akrobātiku, fantastiskiem gaisa vingrotājiem, žonglieriem, klauniem un drosmes (nāves) rata pārgalvjiem šo izrādi rada patiešām neatkārtojamu!

Katrs aizraujošais Latīņamerikas mākslinieku priekšnesums būs vienādi interesants visai ģimenei. Pilnvērtīga cirka izrāde gan lieliem, gan maziem skatītājiem!

Neiztrūkstoša īstas cirka izrādes daļa ir arī dažādi cirka dzīvnieki: bezgala gudrie, krāsainie papagaiļi, skolotais zirgs un deviņi neparastie, labi audzinātie baltie Šepardas suņi.

Savdabīgā izrādes režija aizvedīs skatītājus uz fantastisko un tropisko salu Karības jūrā. Būs karsti!

Izrādes garums apmēram 2 stundas kopā ar starpbrīdi.

Biļešu cena 8 un 10 EUR.  Bērniem no 3 līdz 5 gadu vecumam, EUR neaizņemot vietu (sēžot klēpī) - 1,50. Sākot no 5 gadu vecuma – biļešu cena visiem vienāda.

Biļetes nopērkamas Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā, internetā – www.bilesuserviss.lv, kā arī Krustpils kultūras nama biļešu kasē.

Informācija www.cirks.lv

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34145308sec.