Preiļos notiks ilggadējais Latgales festivāls Šlāgermūzikas parāde 2017 [1]

29.jūlijā, plkst.20:00 Preiļu parka estrādē notiks vērienīgs pasākums – ilggadējais Latgales festivāls "Šlāgermūzikas parāde 2017".

Piedalās populārās grupas no Latgales: "Latvijas šlāgeraptaujas" un Dzintara AMIGO dziesmu aptaujas finālisti: "Tihovsku ģimene" no Ludzas, Latvijas šlāgeraptaujas" laureāti "Ginc un Es", šarmantā Santa Kasparsone un romantiskais Ēriks Gruzniņš, Ainārs Lipskis no Ludzas, folkloras kapela "Augusti", grupa "Starpbrīdis", "Latvijas šlāgeraptaujas finālisti "Dvinskas muzikanti" ar jauno koncertprogramm, pasākuma īpašie viesi: Preiļu KC deju kolektīvi. Pēc koncerta notiks lustīgā nakts balle, kur spēlēs Ēriks Gruzniņš un Ainārs Lipskis. Pauzēs un balles noslēgumā notiks vērienīga diskotēka ar DJ Mart Inc.

Pasākuma apmeklētājiem tiks dāvāti īpašie pārsteigumi un dāvanas no pasākuma atbalstītājiem. Pasākumu vadīs Santa Kasparsone.

Biļetes jau ir pieejamas Preiļu KC kasē un iepriekšpārdošanas cena ir tikai 3 EUR.

COMMENTS

(name)

1 Fests 07/09/2017 13:03 Kada veidaa tas var buut festivals ar tik maz grupām? Parasta balle. Feestivals sakas no 20 grupaam. Kas visiem uznacis, festivali visas malas, pat iet vairs negribas. Beidzat te viens otru koppet un atdarinat. Jau biju viena lidziga pasakuma zem saukla festivals un? Tikai vilsanaas. Sanematies un izdomajat ko jaunu, lai cilveki atkal saktu iet uz pasakumiem. Festivals ir positivus, vai madonas festivals, ne sis. Ar koncertiem un izradem tas pats, kas notiek? Vai tiesam tuvakaja laika nebus kur aiziet un atpusties? Daudz pasakumu,maz jegas.


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13484097sec.