6. maijā, Valmierā, Sajūtu parkā norisināsies “Maģisko sajūtu nakts”

Sestdien, 6. maijā Valmierā, Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkā, otro reizi notiks jaunās sezonas atklāšanas pasākums “Maģisko sajūtu nakts”, kurā no plkst. 21:00 ikviens apmeklētājs varēs baudīt gaismas, skaņas, garšas un krāsas maģisko saspēli dabā.


 “Maģisko sajūtu naktī” parka apmeklētāji dosies tūkstošiem sveču gaismu un krāsu pasaulē. Romantiskās mūzikas un dzejas skaņas, brīnumainās gaismu spēles un gardi smaržīgās gastronomijas veltes priecēs visas cilvēka maņas. Vakars Gaujas stāvajos krastos noteikti ļaus aizmirst ikdienas rutīnu un sniegs iespēju pilnībā ļauties sajūtām, jo gaisma un skaņa mežā, debesīs un uz ūdens, ļaus pieskarties neatkārtojamai maģijas vēsmai.


Muzikanti kokos un Latvijā pazīstami mūziķi uz Gaujas radīs neaizmirstamu atmosfēru, kas raksturīga tikai un vienīgi Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkam. Garšas kārpiņas iepriecinās Valters Zirdziņš ar sajūtu degustāciju. Tāpat Eiropas gastronomijas reģiona vēstnesis Dzintars Kristovskis sniegs ieskatu reģiona gastronomijas daudzveidībā, “Ar dabu šķīvī” būs iespējams izprast un atklāt Latvijas dabas garšu.


Teātra izrāde “Mauglis”, ziedu burvība, noslēpumainā mākslas pasaule, pasakainās smaržas un uguņošana Stāvajos krastos pasākuma apmeklētājiem padarīs “Maģisko sajūtu nakti” spilgtāku, bagātāku un vēl vairāk atmiņā paliekošu.


Gaujas stāvo krastu Sajūtu parks gatavojas jaunai vasaras sezonai, kura tiks atklāta “Maģisko sajūtu naktī” 6.maijā. Šajā sezonā Sajūtu parka apmeklētājus sagaida vairāki jaunumi. Enerģiski uzlādējoša baskāju taka, pilnveidota taka kokos, kura tiks pagarināta uz pusi un papildināta ar dažādiem dizaina elementiem, kā arī ar jauniem nobraucieniem pāri Gaujai.


Visas maģiskās sajūtas 6. maijā, no plkst. 21:00 Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkā, Valmierā.  Pie ieejas apmeklētāji varēs saņemt pasākuma plānu, jo aktivitātes norisināsies vairākās vietās un dažādos laikos. Jau pavisam drīz ieejas biļetes būs iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā. Tās varēs iegādāties arī pasākuma dienā uz vietas, taču tās būs dārgākas.


Turpinot veiksmīgi uzsākto sadarbību ar partneriem pērn, “Maģisko sajūtu nakti” organizē SIA “Vidzemes Olimpiskais centrs”.  Sajūtu parka atpūtas komplekss ir SIA “Vidzemes Olimpiskais centrs” struktūrvienība.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19859219sec.