Valmieras svētku laikā mazos būvniekus aicina uz Klucīšu dienu

29. jūlijā Valmieras pilsētas svētku ietvaros Valmieras Kultūras centra lielajā zālē no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00 Latvijas LEGO® fanu klubs LATLUG piedāvās dažādas LEGO aktivitātes kā lieliem, tā maziem klucīšu faniem. Ieeja un dalība pasākumā bez maksas.

Radoši noskaņotie klucīšu būvētāji varēs izpaust savu fantāziju pie LEGO® City un Duplo brīvās būvēšanas galdiem. Būs iespēja arī uzbūvēt unikālus LEGO® veidojumus pēc LATLUG biedru pašdizainētām instrukcijām. Vienmēr aizraujoši ir izaicināt savus draugus augstākā LEGO® torņa būvniecībā, kur veiklākie iegūs arī balvas.

Jaunie LEGO® autovadītāji varēs iemēģināt dažādus LEGO® Technic radiovadāmos modeļus. LATLUG biedru veidotā LEGO® Technic bezceļu auto trase ir sarežģīts izaicinājums katram jaunajam LEGO® autovadītājam. Roku veiklību iespējams pārbaudīt arī veicot iekraušanas darbus ar LEGO® Techinic Volvo pašiekrāvēju. Testa braucieniem pieejami arī LEGO® #42065 komplekta bagiji.

Pasākumā būs aplūkojami dažādi Latvijas LEGO® fanu veidotie detalizētie klucīšu modeļi. LATLUG biedri labprāt pastāstīs arī par pašu modeļu tapšanas gaitu, piemēram, kā tiek izdomāts dizains, kā savākti klucīši, cik ilgi norit būvniecība un citas lietas.

Sadarbībā ar Academy of Young Engineers Latvia zinātkārie prāti varēs praktiski apgūt LEGO® robotikas pamatus Mindstorms un WeDo meistarklasē.

LATLUG pastāv kopš 2013. gada, un savās rindās pulcē aktīvākos Latvijas LEGO® piekritējus. Klubs regulāri rīko publiskus LEGO® tematikas pasākumus dažādās Latvijas vietās, lai plašākam cilvēku lokam parādītu šī hobija daudzveidīgās iespējas. 2016. gadā divas reizes bijām „Klucīšu dienā" Valmierā un esam priecīgi atkal atgriezties Valmierā ar dažādām praktiskajām klucīšu aktivitātēm.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.1139729sec.