Valmierā, tūrisma akcijā, aicinās meklēt Simtgades dārgumus!

Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) kopā ar Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadiem atvērs "dārgumu lādi", aicinot pašmāju un ārvalstu ceļotājus no 25.jūlija līdz 31.oktobrim piedalīties tūrisma akcijā "Simtgades dārgumi!"

Tūrisma akcija "Simtgades dārgumi" veidota pēc visā pasaulē atpazīstamās spēles Geocaching noteikumiem, kas Latvijā pazīstama arī kā slēpņošana. Lai piedalītos akcijā, dalībniekiem pēc īpašiem pavedieniem akcijas bukletā vai koordinātēm www.geochacing.com mājas lapā būs jāapmeklē dažādi slēpņi, atrodot tajos atslēgvārdus uz apslēptajiem dārgumiem un ierakstot tos akcijas bukletā. Slēpņi būs noformēti kastīšu vai kapsulu veidolā, kuros atradīsies blociņš, zīmulis un dažādi maiņas sīkumi.

Pavedieni ceļotājus izvedīs gan pa dabas takām, gan kultūrvēsturiskiem objektiem, aicinot akcijas dalībniekus paviesoties Valmieras pilsētā, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novados un atklāt arī maz zināmus objektus un stāstus par tiem. Akcijas dalībnieki varēs iepazīt Caurumkrogu, Zilākalna Martas dzīvesvietu, Ēveles muižas parku, Trikātas pilsdrupas, Gaujas Stāvos krastus un daudzus citus apskates objektus.

Kad akcijas buklets būs aizpildīts, to līdz 2017.gada 3. novembrim gaidīsim Valmieras TIC, nogādājot bukletu personīgi vai sūtot pa pastu uz adresi: Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Rīgas iela 10, Valmiera, LV-4201.

Akcijas noslēgums plānots 10. novembrī, kad spēles veiksmīgākie dalībnieki pēc nejaušas izlozes principa saņems balvas no Valmieras, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadu tūrisma uzņēmumiem. Galvenajā balvā – tūristu klases velosipēds, ko nodrošina Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar SIA "Aktīvā tūrisma centrs Eži" (Rīgas iela 43, Valmiera, www.ezi.lv).

Akcijas bukletu meklējiet Valmieras TIC (Rīgas ielā 10), Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadu tūrisma informācijas punktos un piesaistes objektos, kā arī elektroniski www.visit.valmiera.lv. Ar pilniem tūrisma akcijas noteikumiem iespējams iepazīties akcijas elektroniskajā versijā šeit!

Plašāka informācija par akciju www.visit.valmiera.lv vai zvanot pa tālruni 64207177.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14149499sec.