Valmieras TIC aicina - iegādājies dāvanu atpūtai Valmieras pusē!

Aizceļot pagātnē, lai izglābtu nākotni, ļauties “Vecpuiša” valdzinājumam vai svinēt dzīves godus kādreiz par Valmieras paviljonu dēvētajā ēkā? To visu un vēl vairāk turpmāk būs iespēja atrast Valmieras Tūrisma informācijas centra (Rīgas ielā 10) dāvanu karšu klāstā.

Valmieras Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar vairākiem Valmieras pilsētas, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadu tūrisma uzņēmējiem turpmāk ikvienam nodrošinās iespēju iegādāties dažādas dāvanu kartes skaistiem dzīves notikumiem, pārsteigumam Ziemassvētkos vai citiem atpūtas mirkļiem.

Sagādāt neviltotu pārsteigumu aicinām ar dāvanu kartēm:

  • Koncertzālē “Valmiera” vai restorānā “Vecpuisis”. Dāvanu kartes pieejamas 20 EUR un 30 EUR vērtībā;

  • Dalībai izlaušanās spēlē “Timemachine 1961” 2-4 cilvēku komandai. Piedāvājumā dāvanu karte 25 EUR vērtībā, kas paredzēta apmeklējumam darbdienās, vai 35 EUR vērtībā, lai spēli izbaudītu jebkurā nedēļas dienā;

  • Lauku mājā “Lantus”, kur saimnieki parūpējušies par trim dažādiem piedāvājumiem divām personām: “Romantiskās brīvdienas” (190 EUR), “Labsajūtas brīvdienas” (170 EUR), kā arī “Brauc uz pirti uzmest garu! (284 EUR).Visos piedāvājumos iekļauts lauku LUX numuriņš un gardas vakariņas ar brokastīm, savukārt pārējo pakalpojumu klāsts trīs īpašajos piedāvājumos ir atšķirīgs. Kādā no tiem būs iespēja izbaudīt karsto āra baļļu ar ēteriskajām eļļām, citā – relaksējošu masāžu vai pirtnieka pērienu.

Jau tuvākajā laikā dāvanu karšu izvēle tiks paplašināta ar citiem piedāvājumiem. Drīzumā tirdzniecībā būs pieejamas dāvanu kartes ekskursijai, degustācijai vai dažādu labumu iegādei arī Valmiermuižas alus darītavā, 3D kinoteātrī “Gaisma”, pirts procedūrām un relaksācijai atpūtas namiņā “Stārķu ligzda” Burtnieku novadā, kā arī kaujas simulāciju izjušanai militārajā komandas spēlē “Poligon #1-Valmiera” un citos tūristu piesaistes objektos.

Tūrisma informācijas centrā ir arī bagātīgs suvenīru piedāvājums – plauktos rodami gan dažādi Latvijā tapuši dizaina trauki, gardumi, apģērbi un aksesuāri, gan arī praktiskākas piemiņas veltes no Valmieras – magnēti, pildspalvas, cepurītes un citi. To iespējams aplūkot visit.valmiera.lv šeit.

Savukārt novembra vidū piedāvāsim iegādāties arī tradicionālo Valmieras kalendāru 2018.gadam un plānotāju.

Lai patīkami mirkļi, dāvanas gādājot un saņemot! Uz tikšanos Valmieras Tūrisma informācijas centrā!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.47081995sec.