Sagatavojies Rally talsi jau tagad!

No šodienas Biļešu Serviss tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā un Igaunijā var iegādāties ieejas biļetes uz 2017. gada Latvijas rallija čempionāta posmu Rally Talsi, kas šogad sāksies piektdien, 19. maijā, bet noslēgsies sestdien, 20. maijā. Pirmajām 500 ieejas biļetēm noteikta īpaša, pazemināta cena – 10 EUR. Pēc tam ieejas biļetes, kas ļaus apmeklēt visus rallija ātrumposmus, maksās 12 EUR. Sacensību norises nedēļā, sākot ar 15. maiju, ieejas biļešu cena tiks paaugstināta līdz 15 EUR.

Rally Talsi šogad būs pirmais Latvijas rallija čempionāta kalendārā iekļautais posms, kurā dalībnieki izmantos vasaras apstākļiem paredzētas grunts seguma riepas. Rallijs būs arī  pilnvērtīgs Lietuvas rallija čempionāta, FIA Baltijas rallija trofejas un Latvijas rallijsprinta čempionāta posms, kā arī vēsturisko automašīnu regularitātes sacensību Youngtimer Rally Talsi mājvieta, tādējādi gādājot par plašu un tehniski kolorītu dalībnieku pulku.

Sestdien, 20. maijā Talsos, Sauleskalna estrādē notiks vēl nebijis vasaras atklāšanas lielkoncerts LIELAIS BLIEZIENS TALSOS 2017, kurā uzstāsies 10 Latvijā populāras grupas, mūziķi un dīdžeji. Arī koncertbiļetes varēs iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un to cena iepriekšpārdošanā būs 7 EUR. Informējam, ka uz katras iegādātās Rally Talsi ieejas biļetes atradīsiet unikālu kodu, kuru izmantojot, koncertbiļeti varēs iegādāties par samazinātu cenu - 5 EUR!

Rally Talsi apmeklētājiem svarīgi atcerēties, ka Biļešu Serviss iegādātās ieejas biļetes pirms došanās uz ātrumposmiem būs jāapmaina pret aprocēm. Visu informāciju par ieejas biļešu apmaiņas punktiem atradīsiet interneta mājaslapā www.rallytalsi.lv. Bērniem līdz 10 gadu vecumam un invalīdiem ieejas sacensībās būs bez maksas.

“Sarīkojot Rally Talsi allaž cenšamies ieviest jaunus risinājumus, lai sacensības padarītu pārdomātākas un apmeklētājiem ērtākas. Ļoti ceru, ka skatītāji novērtēs šogad rasto iespēju ieejas biļetes iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās, kas atrodamas visā Latvijā! Tieši Rally Talsi lojālākajiem draugiem, kas gadu no gada jau laicīgi ieplāno apmeklēt ralliju Talsos kā tradīciju, esam paredzējuši pirmās 500 ieejas biļetes, kuru cena būs pazemināta līdz 10 eiro!” stāsta RA EVENTS direktors, Rally Talsi rīkotājs Raimonds Strokšs.

Rally Talsi nebūtu iespējams sarīkot bez sadarbības partneru atbalsta. Paldies rallija pilsētai starp deviņiem pakalniem – Talsiem, sponsoriem Neste un Talce / SC Grupa, kā arī Autobrava, kas nodrošina Rally Talsi oficiālos auto. Liels paldies rallija atbalstītājiem Lakalme, Ramirent un Swecon. Paldies mediju partneriem Delfi, JCDecaux, Re:TV, Talsu Televīzija, Talsu Vēstis, What Car? un Zebra par informatīvā atbalsta nodrošināšanu. Paldies arī rallija draugiem – Alfa SLS, Dardedze Hologrāfija, FN Serviss, Holography, Red Bull, Törley, kā arī Latvijas Automobiļu Federācijai.

Plašāka informācija par Rally Talsi: www.rallytalsi.lv un http://autorally.lv

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76120877sec.