Talsos notiks pasaules populārāko kino filmu un mūziklu brīvdabas koncertšovs

2016. gada 13. augustā, plkst. 22.00, Talsu Sauleskalna estrādē notiks pasaules populārāko kino filmu un mūziklu brīvdabas koncertšovs "Tā nav dzīve, tas ir kino!". Šovā vienuviet būs dzirdamas daudzu kino žanru melodijas, kas no pirmajām notīm būs pazīstamas un līdzi dziedamas ikkatram. Talsi ir vienīgā pilsēta Kurzemē, kur šovasar būs iespēja vērot šo koncertšovu.

Detektīvs, piedzīvojumu filma, šausmu filma, komēdija, vēsturiskā filma, dokumentālā filma, melodrāma, kino mūzikls, Padomju Savienības laika filmas, latviešu kino zelta fonda filmas, seriāli un citas ainas tiks izdzīvotas koncertšovā. Koncerta rīkotāja sola visneiedomājamākās pārvērtības, pakaļdzīšanās, vissmieklīgākās situācijas un kuriozus, mīlas intrigas un šausmu epizodes no tādām filmām kā "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", "Ugunsgrēks", "Vella kalpi", "Dāvana vientuļai sievietei", "Šurika piedzīvojumi", "Miesassargs", "Netīrās dejas", mūzikliem "Les Miserables" un "Mamma Mia".

Šova vadītājs – Latvijas Nacionālā teātra un seriāla "Ugunsgrēks" aktieris Mārtiņš Brūveris aicinās skatītāju ielūkoties katrā no žanriem, ikreiz uzrunājot kā visiem pazīstams kino tēls. Komēdijā neiztikt bez Čārlija Čaplina, detektīvfilmā bez Džeimsa Bonda, fantastikas filmā - Betmena, melodrāmā - Di Kaprio, vēsturiskajā kino - Karaļa Artūra, PSRS laika filmā - Šurika, mūziklā - Operas spoka, bet šausmu filmā - onkuļa Festera no Adamsu ģimenītes.

Skaistākās kino un mūziklu melodijas izdziedās un izdejos koncertšova mākslinieki: operdziedātājs Juris Vizbulis, operdziedātāja Baiba Berķe, Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Brūveris, mūziklu aktrise un dziedātāja Ieva Sutugova, soul mūzikas dziedātāja Anmary, dziesmu autors, radio personība un izteikti zemās balss īpašnieks – dziedātājs Mārtiņš Ruskis, jaunā un daudzsološā soliste Belinda Remese, šarmantās dvīņu māsa – Eva un Kaiva Molleres, atraktīvā vijolniece Inta Broka, Gabijas Bīriņas deju grupas daiļās lēdijas un puiši, kā arī "Kino Orķestris" pianista Jura Kristona vadībā.

Koncertšova režisors Valdis Pavlovskis, horeogrāfe Gabija Bīriņa, gaismu mākslinieks Egils Kupčs, producente Ieva Šteinberga projekta direktors Intars Gegusts. Pēc koncertuzveduma balle kopā ar dziedātāju Daini Skuteli.

Koncertšova norises laiks un vieta: 13. augustā plkst. 22:00 ( ieeja no plkst. 21:00) Talsos, Sauleskalna estrādē. Pēc koncertšova, plkst. 24.00 balle ar Daini Skuteli.

Vairāk informācijas šeit.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1370461sec.