9.jūnijs - Aktīvā tūrisma diena Rēzeknē

9. jūnijā Festivāla parkā (Pils ielā 17) rēzeknieši un pilsētas viesi varēs iepazīt aktīvā tūrisma pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus, piedalīties bezmaksas laivošanā pa Rēzeknes upi un doties velo ekskursijā “Rēzeknes 7 pakalni”.

Aktīvā atpūta viennozīmīgi ir neatņemama vasaras sastāvdaļa, tādēļ 9. jūnijā atklāsim sezonu arī Rēzeknē! Festivāla parkā vienkopus varēs sastapt dažādus aktīvās atpūtas pakalpojumu sniedzējus, kuri demonstrēs savus piedāvājumus, iepazīstinās un pastāstīs par to, kurp doties un ko izbaudīt siltās sezonas laikā Rēzeknē un novadā.
Festivāla parkā no plkst. 10.00-14.00 atpūtniekus gaidīs ielas florbola laukums, kartingi, zumbas un radošo pakalpojumu centra “Zeimuļs” jauniešu aktivitātes “Bumbas kā bungas”  paraugdemonstrējumi, peintbola ekipējuma apskate, bērniem – sumo rings un velokarti, savukārt tie, kas precīzi atbildēs uz četriem āķīgiem jautājumiem, varēs izmēģināt veiksmi loterijā un laimēt dāvanu kartes un atlaižu kuponus aktīvajai atpūtai un izklaidei.
Drošsirdīgajiem no plkst. 10.30-12.00 būs iespēja bezmaksas izbaudīt laivošanas priekus (no Krasta ielas 47 (vecajām Lesčinska dzirnavām) līdz Festivāla parkam)), bet plkst. 12.00 visi riteņbraukšanas entuziasti būs aicināti doties velo ekskursijā “Rēzeknes 7 pakalni”. Septiņos pieturas punktos (pakalnos) ekskursantus sagaidīs zinoši un aizrautīgi stāstnieki, kuri iepazīstinās ar katra pakalna unikālo stāstu.
Pēcāk ikviens ir aicināts pievienoties afterparty jeb pēc-ballītei pie Kovša ezera kopā ar veikparka “GoWake” paraugdemonstrējumiem, SUP dēļa izmēģinājumiem, gardām uzkodām un lielisku mūziku.
Aicinām laicīgi pieteikties laivošanai un velobraucienam ar tiešsaistes anketas palīdzību – ej.uz/pieteikums9jun
Pasākums Facebook: www.facebook.com/events/1714349718652016/

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18995309sec.