Rēzeknes “Zelta atvasarai” 10 gadu jubilejas koncerts

8. septembrī plkst. 14.00 Rēzeknes deju kopa “Zelta atvasara” svinēs 10 gadu jubileju un aicina uz koncertu “Ar zeltainām dalījām rudeni sveicam” Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3).

Rēzeknes senioru deju kopa “Zelta atvasara” pirmo reizi sapulcējās 2008. gadā un līdz 2016. gadam deju kolektīvu vadīja Olga Deksne, no 2017. gada vadību pārņēma un šobrīd dejas soļus māca Iveta Rundāne, veicinot senioru aktīvu un saturīgu dzīves veidu.

Gluži kā zeltainas dālijas dāmas dejā zied un staro, piepildot ikdienu ar savstarpējo kopā sanākšanas prieku un enerģiju. Jubilejas koncertā piedalīsies arī senioru deju kopas no tuvākām un tālākām pilsētām un novadiem: no Ludzas “Priecīgās vecmāmiņas” (vad. Aija Andersone), no Preiļiem “Brūklenājs” (vad. Valentīna Brice), no Trikātas “Sapnis” (vad. Liāna Ozoliņa), no Alūksnes “Sidraba pavediens” (vad. Nellija Slišāne), no Balviem “Atvasara” (vad. Lūcija Jermacāne), no Kārsavas “Senleja” (vad. Dainis Jezupovs), no Siguldas “Sniegaroze” un “Preilenes” (vad. Antra Zūkere), no Vārkavas “Dzīves virpulī” (vad. Larija Lazdāne), no Višķiem “Magones” (vad. Marija Šaršune), no Krāslavas “Mežrozītes” (vad. Aloīda Andžāne).

Rēzeknes deju kopa “Zelta atvasara” regulāri piedalās pasākumos un senioru deju kopu festivālos dažādās Latvijas pilsētās un novados, ir pabijušas arī Klaipēdā (Lietuva), Rakverē un Hiiumaa salā (Igaunija), Stokholmā (Zviedrija). No 2010.gada “Zelta atvasara” darbojas Latvijas Senioru deju apvienībā.

Ieeja jubilejas koncertā – brīva.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.59279299sec.