Aicinām apmeklēt izglītojošu un interaktīvu centru «Dzelzceļš un Tvaiks» vakara ekskursijās

Ceturtdien, 27.septembrī, no plkst. 20:00 līdz 22:00 aicinām apmeklēt izglītojošu un interaktīvu centru “Dzelzceļš un Tvaiks” un atklāt dzelzceļu no jauna vakara stundās vienā no krāšņākajām dzelzceļa ēkām Latvijā. Centra apmeklētājiem būs iespēja arī doties muzikālā izbraucienā ar elektrovilcieniņu kopā ar DJ Aleksander Lustix.
Tumšākos rudens vakaros, kad blāvi izgaismotās Gulbenes dzelzceļa stacijas telpas kļūst īpaši pievilcīgas, vēlamies piedāvāt iespēju doties ekskursijā izglītojošā un interaktīvā centrā “Dzelzceļš un Tvaiks”, iepazīstot dzelzceļa darbību, vēsturi, drošību un profesijas jaunā un neierastā veidā. Centrā varēsiet uzzināt par ātrāko vilcienu pasaulē, noskaidrot, kā pacelt lokomotīves, piekraut vagonu, kļūt par vilciena vadītāju, kā arī iespēju fotografēties pie pirmās Gulbenes dzelzceļa stacijas, pēc tam saņemot bildi savā e-pastā. Tiek aicināts ikviens interesents, ģimenes un draugu kompānijas, kas vēlās iepazīt dzelzceļa darbību interaktīvi izzinošā veidā.
Apmeklētājiem, kas dosies vakara ekskursijās izglītojošā un interaktīvā centrā “Dzelzceļš un Tvaiks”, dāvināsim izbraucienu ar elektrovilcieniņu pa vēsturiskajām dzelzceļa ielām. Vilcieniņš uzņems pasažierus pie Gulbenes dzelzceļa stacijas plkst. 20:00, 20:30, 21:00, 21:30, 22:00. Ieejas maksas cenas Izglītojošā un interaktīvā centrā “Dzelzceļš un Tvaiks”: pieaugušajiem – 6,50 EUR; skolēniem, studentiem, pensionāriem, personām ar invaliditāti – 5,00 EUR; bērniem no 4 līdz 6 g.v. – 2,50 EUR; ģimenes biļete – 13,00 EUR. Izbrauciens ar elektrovilcieniņu ir iekļauts ieejas maksas cenā.
Aicinām ikvienu rudenīgā ceturtdienas vakarā iepazīt vienu no senākajām transporta nozarēm Latvijā, apmeklējot izglītojošu un interaktīvu centru “Dzelzceļš un Tvaiks”, kā arī doties izbraucienā ar elektrovilcieniņu.
Vairāk informācijas variet saņemt Gulbenes novada PA “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” Ābeļu iela 2, 101.kab., tel. 26557582, kā arī izglītojošā un interaktīvā centrā “Dzelzceļš un Tvaiks”, Dzelzceļa ielā 8, tel. 25448661, e-pasts: [email protected].

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.58173513sec.