9 lietas kuras nedrīkst aizmirst iepakot ceļasomā atvaļinājumam pilsētā

Ja savu vasaras atvaļinājumu (vai vienkārši atpūtu) plāno pavadīt pilsētā - vienalga vai Latvijas vai kādā citā valstī, tad ņem vērā mūsu ieteikumus, kas noteikti būtu jāieliek savā ceļojumu somā!

Modīgas kurpes

Lai arī dodies atpūsties, tomēr nedodies uz laukiem zemi ravēt – tāpēc vismaz vienu reizi, noteikti, dosies uz kādu pasākumu vai klubu. Modīgas (taču vasarīgas) kurpes noteikti noderēs – ja domā vai tām atrast vietu somā, tad iesakām – atrodi!

Ērtas kurpes

Apavi – tas ir viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem labam atvaļinājumam un atpūtai. Ja savu atvaļinājumu ieplāno pilsētā – noteikti dosies kādā pastaigā. Un tai noderēs labi, ērti apavi, piemēram botas!

Elpojoši t-krekli (iesakām linu)

Vienalga – vīrietim vai sievietei – vasarā noteikti noderēs t-krekli (kas nebūt vienmēr arī izskatās pēc t-krekliem, bet var būt pat visai modīgi). Īpaši labi ir tie, kuri ir elpojoši – šeit ideāli der jau gadu simtiem latviešu izmantotais lins!

Stilīga kleita

Nu, ja esi vīrietis un šo lasi – tad vari šim punktam braukt pāri. Tomēr dāmām iesakām iepakot arī kādu ērtu un skaistu kleitu. Ne vakarkleitu, bet gan to mazo, vasarīgo kleitu, kas noteikti Tev ir!

Ādas kopšanas līdzekļi

Vasarā āda ātri vien reaģē uz apkārtni – gan sauli, gan pilsētas piesārņojumu (īpaši, ja dodies ceļojumā uz kādu lielpilsētu) vai pat vēju. Tāpēc noteikti somā ieliec kādu ādu mitrinošu līdzekli un pret-iedegumu krēmu!

Ikdienas somiņa

Lai nebūtu līdzi jāstaipa mugursoma vai maisi ar mantām, pirms dodies uz kādu lielpilsētu, iegādājies ikdienas somu – tādu mazu, bet ne tik mazu, lai tajā nekas neietilptu. Tādā arī varēsi ielikt kaut ko, ko izdomāsi nopirkt pa ceļam!

Lietusmētelis

Var jau riskēt un būt gatavam teikt “es neesmu no cukura”, taču lietu necaurlaidīgs mētelis var ļoti labi noderēt – jo lietussargu jau līdzi nevedīsi. Šis īpaši jāņem vērā tad, ja dodies, piemēram, uz Londonu vai citu Lielbritānijas pilsētu!

Sauli aizsedzoša cepure

Neviena vasara nav iedomājama bez viņām – bet jā, tās ir domātas ne tikai pludmalei, bet arī staigāšanai pilsētā! Paņem cepuri, īpaši, ja dodies uz kādu siltāku galamērķi – Spāniju, Portugāli vai Ēģipti!

Daudzfunkcionāli šortiņi vai svārki

Esot pilsētā viss kas var notikt – tevi var uzaicināt uz randiņu, var uzaicināt uz kādu golfa spēli, kino, pastaigu vai vienalga ko – tāpat tikpat ātri var mainīties arī tavs dienas plāns! Līdz ar to, ja būsi ģērbies “fancy”, šādas lietas var iet secen. Iesakām vilkt ērtus šortus, kuriem ir daudz kabatiņas un kuri ir veidoti no ērta materiāla. Nu vai arī svārciņus – uz tiem attiecas tas pats, kas uz šortiem!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12739491sec.