Kā ceļot kopā ar savu otru pusīti?

Kopīga ceļošana, iespējams, ir viens no veidiem kā pārbaudīt savas attiecības ar mīļoto cilvēku. Ceļojums kopā var raisīt gan laimes sajūtas, gan var nākties piedzīvot grūtākus brīžus. Tomēr kā izvairīties no tā, lai lūzuma punkts nav jau pirms piedzīvojums ir sācies? Proti, kā izvairīties no nesaskaņām, ja katrs vēlaties doties uz savu pusi?

Šeit ir apkopoti daži ieteikumi, kas palīdzēs ceļojumu izbaudīt, nevis to jau iesākt ar dusmām, aizkaitinājumu, vilšanos. Svarīgākais, lai piedzīvojums kopā ar otro pusīti izdotos, ir runāt par to, kas patīk un kas nē un meklēt kopsaucēju. Praktiski katrā ceļojumā katrs var atrast to, kas viņu interesē visvairāk, ir tikai jāmeklē.

Pārsteiguma ceļojums

Galamērķa izvēle var sagādāt grūtības ne tikai ceļojot vienatnē, bet arī kopā ar mīļoto cilvēku. Izvēle, kur doties, ko apskatīt un kā saplānot visu var nomākt pašu ceļošanas prieku, tāpēc ir cilvēki, kuri atvieglo šo procesu, ļaujot cilvēkiem izbaudīt braucienu. Vari droši doties pie teju jebkura tūroperatora, pateikt kādā cenā vēlies ceļojumu un palūgt, lai viņi iesaka kaut ko.

Parasti cenā ir iekļautas izmaksas par transportu, kas ir vienīgais, ko ceļotāji var izvēlēties, par nakšņošanu un aģentūras piedāvāto aktivitāšu sarakstu ceļā uz galamērķi. Aktivitāšu sarakstu aģentūra izveido, balstoties uz ceļotāju interesēm.

Brauciet tur, kur var apvienot abu vēlmes

Ja tev patīk zvilnēt pie jūras, bet otrai pusītei kāpt kalnos vai, ja tev patīk klusums, lauku miers, bet mīļotajam skaļa pilsētas burzma, tad nevajag otram uzspiest savu viedokli un savas vēlmes. Svarīgi ir sarunu ceļā atrast vietu, kur var apvienot abu vēlmes.

Uztveriet visu viegli un ar smaidu

Svarīgi apzināties, ka jums abiem var būt dažādi viedokļi un tiem obligāti nav jāsakrīt. Ne velti saka, ka pretpoli pievelkas. Galvenais ir visu ceļojuma plānošanu neuztvert pārāk nopietni, bet uz lietām spēt paskatīties ar smaidu. Turklāt tu nekad pilnīgi droši nevari zināt, ka tev konkrētajā vietā neaptiks līdz neesi tur nokļuvis un kļūdīties savās izvēlēs tieši tāpēc ir pavisam normāli.

Dodieties gan uz savu izvēlēto galamērķi, gan partnera

Lai arī iespējams uzreiz jums nepietiek naudas, lai dotos gan tur, kur vēlies pats un kur mīļotais cilvēks, vismaz apsolāt viens otram, ka aizbrauksiet. Svarīgi ir protams šo solījumu turēt. Un pat, ja vispirms dodaties uz otra izvēlēto galamērķi, norunājiet nākamajā ceļojumā doties tur, kur vēlies tu.

Brauciet ar kādu citu

Lai arī šie ieteikumi ir par to, kā abiem partneriem apmierināt savas vēlmes ceļot kopā uz izvēlēto galamērķi, iespējams, ka došanās turp ar kādu citu, attiecībām būs veselīgāk nekā piespiest otru darīt to, ko negrib.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16202688sec.