Vai zini, par ko visbiežāk satraucas ceļotāji?

Lielākoties teju ikvienam kādā brīdī ceļojuma laikā paaugstinās stresa līmenis. Tas var notikt gan pirms ceļojuma, gan pēc ceļojuma, gan ceļojuma laikā. Tāpēc vietne Booking.com aptaujā noskaidroja 11 populārākos stresa iemeslus amerikāņu biznesmeņu ceļojumu laikā.

Aptaujā 93% procenti aptaujāto biznesmeņu atzina, ka ceļojumi uz citām valstīm ir ar paaugstinātu stresa līmeni. Veiktā aptauja balstīta uz vairāk kā 4500 atbildēm no biznesmeņiem, kas sava biznesa ietvaros ceļojuši vairāk kā četras reizes gadā.

Viens no galvenajiem stresa iemesliem ir satraukums par lidmašīnas vai vilciena nokavēšanu. 32% aptaujāto apliecina, ka tieši šīs ir viņu vislielākās raizes.

Savukārt 26% no aptaujas dalībniekiem atzīst, ka viņi uztraucas par valodas barjerām un nespēju veiksmīgi sazināties. Tas tiek papildināts ar raizēm par nozaudētu bagāžu, ko ir pauduši 22% aptaujāto un nepazīstamu apkārtni vai vidi, kas satrauc 21% biznesmeņu.

18% no respondentiem satraucas par pārvietošanos svešās pilsētās un svarīgu dokumentu pazaudēšanu. Taču 17% aptaujāto satraucas par savu tehnoloģiju darbību un pieeju internetam.

16% no aptaujas dalībniekiem uztraucas gan par sanāksmju un tikšanos atcelšanu, gan par satikšanos ar jauniem, vēl nepazīstamiem cilvēkiem un dažādu prezentāciju sniegšanu.

Papildus visam tam, 13% aptaujāto iegūst paaugstinātu stresa līmeni dažādu kultūras atšķirību, etiķetes un normu ievērošanas dēļ, kā arī 12% respondentu satraucas par savas kompānijas ierīču, piemēram, telefona vai klēpjdatora pazaudēšanu.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28240705sec.