Vairāki ceļotāji vēršas ar sūdzību pret ceļojumu aģentūru Ceļojums Tev

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir saņēmis sūdzību no lasītājas Gaļinas R. par ceļojumu aģentūru Ceļojums Tev. Ielūkojoties interneta vietnē Sudzibas.lv, redzamas arī citu minētās aģentūras klientu ievietotās sūdzības. Vairāk informācijas turpinājumā.

Ceļojumu aģentūras Ceļojums Tev kliente Gaļina R., sazinoties ar portālu Travelnews.lv raksta: "Esmu iegādājusies ceļojumu uz Bulgāriju no viņiem februārī, pilnībā par šo ceļojumu norēķinājos martā. Izlidošana 23/08. Dokumentus man apsolīja pēc 15/08. 16/08 dokumentu nebija un es sāku gan rakstīt, gan zvanīt Laurai Reķei, atbilde bija: "Tūlīt". Beidzot pēc 19.00 piektdienas vakarā pēc kārtējā atgādinājuma saņēmu no viņas A4 lapu krievu valodā ar ļoti nepilnīgu informāciju (nebija operatora logo un nosaukuma, kā arī kontakti). Sāku uzdod jautājumus, uz ko atbilde bija, ka viss ir kārtībā un tie ir derīgie ceļojuma dokumenti. Man viss tas sāka likties ļoti aizdomīgi un sāku interesēties caur saviem bijušiem kolēģiem, kā vispār jāizskatas operatora (kas nodrošina ceļojumu) dokumentiem. Biju izbraukumā uz divām dienām un pa telefonu līdz galam noskaidrot man neizdevās, bet neoficiāli man apstiprināja, ka šis ceļojums nav apmaksāts no aģentūras puses. Trešdien (21/08) no rīta biju operatora ofisā, kur viņi apstiprināja, ka tas, kas man bija atsūtīts nav vaučeris, bet tikai rezervācija. Uzreiz zvanīju Laurai, viņa teica, ka ir notikusi kļūda un līdz 13.00 viss būs kartībā. Dokumentus dabūju trešdien tikai pēc 17.00 pēc vairākiem zvaniem un draudiem. Pēc tam sazinājos ar operatoru un pārliecinājos, ka ar manu ceļojumu viss ir kārtībā. Aizlidojām un viss bija kārtībā. Bet manai kolēģei izlidošana bija 22/08 – 8 cilvēki uz Horvātiju, atbrauca uz lidostu – izradījās, ka nekā nav, viņi paši pirka biļetes uz turieni un Laura visu laiku meloja, ka ir transfers, ka ir apmaksāta viesnīca utt."

Savukārt interneta vietnē Sudzibas.lv viens no ierakstiem par ceļojumu aģentūru Ceļojums Tev vēsta: "Gribu visus brīdināt no krāpnieku firmas SIA Ceļojums Tev vadītājas Laura Reķes un viņas kolēģes cilvēku krāpšanā - Agrita Liepiņa. Mūsu ģimene nopirka no SIA Ceļojums Tev ceļojumu uz Turciju augustā. Ierodoties viesnīcā konstatējām, ka viesnīca nav apmaksāta un mūs neielaida numuros, praktiski palikām uz ielas. Laura Reķe un Agrita Liepiņa solīja apmaksāt viesnīcu, bet neapmaksāja. Bijām spiesti paši samaksāt par 2 dienām un tad paši pirkām avio biļetes, lai atgrieztos mājās. Pazaudējām samaksāto naudu, vēl maksājām, lai tiktu mājās. Protams, vērsīsimies policijā, jo šīm personām jāsaņem sods."


Zem publicētā ieraksta Sudzibas.lv arī citi lietotāji publicējuši savu pieredzi, iegādājoties pakalpojumus no ceļojumu aģentūras Ceļojums Tev, kas arī nav bijusi vērsta uz pozitīvu sadarbību.

Tūrisma aģentu un operatoru datu bāzē Ceļojums Tev ir reģistrējusies kā ceļojumu aģents.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51886892sec.