Kā būs izmainījusies tūrisma nozare 2030. gadā?

Portāls FVW aptaujāja galveno Eiropas tūrisma kompāniju menedžerus, lai uzzinātu, kāda izskatīsies tūrisma nozare pēc 13 gadiem – 2030. gadā.

Kā izteicās kompānijas Studiosus vadītājs Petrs Mario Kubšs, nākotnes ceļotājiem būs nepieciešama individuāla pieeja internetā, savukārt interneta resursi pieprasīs precīzāku organizāciju. Praktiski visi iepirksies interneta veikalos, un atpūta nebūs izņēmums.

Vācijas kompānijas TUI ģenerāldirektors Mareks Endriszaks nosauc divas galvenajās lietās nākotnes tūrista bagāžā: smartfons un peldkostīms. Viņaprāt tūristi tad jau ceļos bez papīriem. Un visas savas darbības, sākot ar  registrēšanos uz lidmašīnas reisu un beidzot ar galdiņa rezervāciju restorānā viņi veiks ar gadžeta palīdzību.

Ralfs Šillers, grupas FTI direktors, doma, ka arī pēc 13 gadiem cilvēki ilgosies pēc jūras un saules.  Pēc pārdesmit gadiem piedāvājums atpūtai pludmalē būšot daudzkāršojies, tāpēc ka "…arvien vairāk valstis un reģioni pārskatīs savas iespējas un potenciālu  tūrisma pakalpojumu ziņā un būs gatavi šajā nozarē ieguldīt naudu."

Džeralds Kasners, Schausinsland-Reisen galva, pauž viedokli, ka drīzumā tūristi būs arvien vairāk informēti. Viņi būs lietas kursā par to, kāda veida atpūtu vēlas saņemt un kas viņiem ir pats piemērotākais.  Tādi tūristi vairāk vēlēsies ceļot nevis individuāli, bet gan izmantot tūrisma kompāniju pakalpojumus, turklāt tādu, kuru darbs atbildīs visaugstākajiem apkalpošanas un drošības standartiem.

Bet, kā uzskata Traveltainment vadītājs Bernhards Stefenss, nākotnē tūristiem visur nāks līdzi ciparu informācija. Tas dos iespēju viesnīcas darbiniekam, saņemot jaunu viesi, atskaņot viņa mīļāko skaņdarbu, bet restorāna viesmīļiem –  būt lietas kursā par viesu garšas gaumi vēl pirms to ierašanās.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21646619sec.