Biznesa augstskolā Turība piedāvās pilnveidotu augstākā līmeņa starptautiskā tūrisma studiju programmu

Biznesa augstskolā Turība pilnveidota augstākā līmeņa starptautiskā tūrisma studiju programma (EMBA) tūrisma stratēģiskā vadība, kas no 2018. gada janvāra piedāvās augstākā un vidējā līmeņa nozaru vadītājiem iegūt teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas no pasaules tūrisma nozares profesionāļiem un vadītājiem.  

Uzņēmējdarbības veiksmes vai neveiksmes atkarīgas no tā, cik elastīgs un pārmaiņām pielāgoties spējīgs ir uzņēmums. Ilgtermiņa stratēģija, kuras pamatā ir visaptveroša globālo tendenču analīze un mainīgo starptautisko pieprasījumu prognozēšana, ir panākumu atslēga.

Biznesa augstskolas Turība profesionālā maģistra studiju programma Tūrisma stratēģiskā vadība ir pilnveidota, lai studiju laikā iegūtu globālāku viedokli par tūrisma un viesmīlības attīstības tendencēm, pilnveidotu sevi kā konkurētspējīgu vadītāju un attīstītu personīgās kompetences.

Programma ir pielāgota menedžmenta līmenim, ārvalstu studentiem, kā arī studentiem no Latvijas,  kas paredz intensīvas iebraukuma sesijas, kurās nodarbības auditorijās mīsies ar dažādu situāciju izvērtējumu uzņēmumos un tīklošanos gan ar vietējiem, gan ārvalstu  uzņēmējiem un menedžeriem. Studiju kursus īstenos nozarē vadošie docētāji un augsta līmeņa nozares profesionāļi ar lielu pieredzi strādājot starptautiskajos tirgos no Latvijas un ārvalstīm. Studējošajiem būs iespēja apmeklēt vienu no lielākajām tūrisma izstādēm-gadatirgiem pasaulē - ITB Berlīnē, kā arī iespēju satikt tūrisma nozares pārstāvjus Maskavā, kas pārstāv augošākos un lielākos tūrisma tirgus valstī.

Studijas tiek īstenotas pēc moduļu principa - pirms klātienes nodarbību sagatavošanās posms, kas sagatavo studentus studiju nedēļai, klātienes nodarbības, kurās nozares pārstāvji un profesionāļi no visas pasaules dalās ar teorētiskajām zināšanām un praktiskajās iemaņām, un pēc nodarbības. Pirms un pēc nodarbības ir būtiska studiju procesa sastāvdaļa, lai studiju kursa pasniedzēji nodrošinātos, ka visi plānotie uzdevumi studiju nedēļā var tikt veiksmīgi izpildīti.

Biznesa augstskolas Turība valdes priekšsēdētājs Aldis Baumanis: „Stratēģija ir katra uzņēmuma pamatā un definē vispārējo uzņēmējdarbības virzienu. Tā nosaka attiecības gan ar iekšējo, gan ārējo vidi. Veiksmīgiem uzņēmumiem ir jāpieņem iespējas neatkarīgi no viņu atrašanās vietas, bet vienlaikus jābūt gataviem iespējamām kļūdām. Lai izmantotu iespējas un tiktu galā ar potenciālajām lejupslīdēm ir rūpīgi jāanalizē un jāizpēta līdzības un atšķirības valstu tiesību aktu robežās, demogrāfiskie dati, mērķauditorijas, tehnoloģiju attīstība un infrastruktūra.”

Programmas direktors, Tūrisma pētniecības centra vadītājs, Dr.Oec., Ēriks Lingebērziņš: „Studiju programma Tūrisma stratēģiskā vadība ir lieliska iespēja studentiem, kuri paredz savu karjeru starptautiskajā vidē.  Studiju programma ir  veidota izmantojot mūsu ģeogrāfisko atrašanās vietu - varam piedāvāt plašāku izpratni par Ziemeļaustrumeiropas uzņēmējdarbības vidi, zināšanas un prasmi strādāt ar Krievijas tirgu, kā arī tehnoloģiskā izsmalcinātība un zināšanas.”

Studijas ilgums 1,5 gadi, studiju maksa 18 000 eiro. Vairāk par programmu un studiju kursiem var iepazīties ŠEIT.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14591503sec.