Latvia Tours: Sākas kāzu ceļojumu plānošanas laiks

Lai arī līdz ierastajai atvaļinājumu sezonai – vasarai – gaidāmi vēl vairāki mēneši, liela daļa ceļotāju atpūtu plāno jau pašlaik, īpaši, ja tas ir tik nozīmīgs notikums kā, piemēram, medusmēnesis.

Laicīga ceļojuma saplānošana ļauj gan detalizēti izplānot ārzemēs pavadāmo laiku, gan arī piemeklēt budžetam atbilstošas iespējas. Daudzveidīgus piedāvājumus gan galamērķu, gan izmaksu ziņā kā uz ierasti saulainām, tā arī uz savdabīgas kultūras un dabas zemēm, sagatavojuši ceļojumu aģentūras “Latvia Tours” speciālisti, un tie interesentu apskatei būs pieejami nedēļas nogalē Ķīpsalas hallē gaidāmajā tūrisma gadatirgū “Balttour”.

Pieprasījums pēc saulainiem galamērķiem, tādiem kā Grieķija un tās salas, Turcija, Itālija, Spānija un arī Bulgārija – vienmēr ir bijis liels, stāsta tūrisma aģentūras pārstāvji. “Tas protams, neizbrīna un jautājumus nerada. Vietā ar saulainu klimatu, dzidri ziliem ūdeņiem un gleznainām dabas ainavām, kas raksturīgi šiem galamērķiem, atvaļinājumu labprāt pavadītu ne viens vien atpūtnieks,” komentē “Latvia Tours” Atpūtas sektora vadītāja Inga Freiberga. Atpūtniekiem jau pašlaik pieejami gan izdevīgi šo galamērķu piedāvājumi, gan arī daudzi citi kāzu un medusmēnešu piedāvājumi romantiskākajās pasaules valstīs. Avantūru cienītājiem piedāvājumā ir arī, piemēram, ceļojums pa Andalūziju ar īrētu auto un laisku atpūtu Spānijas dienvidu pludmalēs.

Ja atpūtas ceļojumi interesē mazāk, pašlaik pieejami arī izdevīgi piedāvājumi dažādām atveseļošanās tūrēm uz Ungāriju, Čehiju un Izraēlu. Bet savdabīgākas kultūras un dabas cienītāji novērtēs izdevīgu piedāvājumu uz Dienvidkorejas galvaspilsētu Seulu. “Tūrisma izstādē “Balttour” iespējams ne vien atrast sev piemērotāko brīvdienu ceļojumu, bet arī domubiedrus, sarunas ar kuriem var izvērsties patīkamā nedēļas nogales piedzīvojumā,” pauž I. Freiberga.

Par “Balttour”:

Tūrisma izstāde “Balttour” ir starptautiska Baltijas tūrisma izstāde – gadatirgus, kur vairāk nekā 850 uzņēmumu prezentē daudzveidīgus tūrisma un atpūtas piedāvājumus. Šogad izstāde norit jau 25. gadu, un šis ir jubilejas pasākums.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.123137sec.