Kurš erotikas festivāla apmeklētāja tips esi tu?

Vairāk nekā 20 gadus organizējot Baltijā vērienīgāko erotikas festivālu, ko apmeklē daudzi tūkstoši cilvēku gan no Latvijas, gan no kaimiņvalstīm, festivālā "Erots" organizatori novērojuši biežāk sastopamos apmeklētāju tipus. Kurš no pieciem tipiem esi tu? Noskaidro to, un jau 2019. gada 15. un 16. februārī tiekamies festivālā "Erots 2019" Ķīpsalas hallē!

Prepārtiji, afterpārtiji – visi pārtiji ir super! Pārzina labākās ballītes Rīgā, tāpēc februārī laiž uz "Erotu". Ierodas kopā ar draugiem, jo kopā taču jautrāk! Aktīvi izbauda interesantākos priekšnesumus un arī deju zonā iegriež virpuli. Vienmēr satiek paziņas un kopīgi kaļ plānus par to, kurā no pilsētas labākajām izklaides vietām turpināt ballīti.

Erotiskais Makgaivers

Nav pirmo reizi "ar pīpi uz jumta" un, iespējams, ir apmeklējis līdzīgus pasākumus arī citās valstīs. Rūpes par savu seksuālo labsajūtu ir viņa ikdiena, bet festivālu apmeklē, lai klātienē izpētītu nozares jaunumus. Labprāt palīdzēs ar padomu arī citiem apmeklētājiem – gan par labākajiem priekšnesumiem un ideālo loundž vietu, gan par labākajām seksa rotaļlietām, aksesuāriem un iespējām to visu kombinēt.

Degustators

Ikdienā noteikti vismaz trīs reizes ieiet Tinderī un svaipo potenciālo sirdsāķīšu bildes pa labi un pa kreisi. Sastopams arī citās iepazīšanās vietās, bet "Erotā" ieradies ar komplimentiem pilnām kabatām un iespēja iepazīties klātienē viņu apbur. Pikantā atmosfēra un kopīga deja vai citas aktivitātes ļauj viņam ātri un efektīvi tuvāk iepazīt citus apmeklētājus un atsijāt savu "īsto".

Nojauc seksualitātes robežas!

Festivālā "Erots" baudi neaizmirstamus šovus, izmēģini lomu spēles, sajūti vēl nebijušas emocijas, atklāj savas apslēptākās vēlmes un ļauj tām vaļu! Festivāla programma ir daudzveidīga un piemērota gan vienam apmeklētājam, gan pārim, gan draugu vai paziņu kompānijai.

Ķīpsalas hallē varēs vērot gan kaislīgus un pavedinošus TOP mākslinieku priekšnesumus un striptīzšovus, gan izvēlēties un iegādāties erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas mīlas izpriecām, masāžas eļļas, intīmās higiēnas un labsajūtas līdzekļus, pieaugušo filmas un citas pavedinošas lietas.

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļetes iegādājies "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un bezrindas.lv. Tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas. Pieejamas VIP biļetes 2 un 4 personām.

"Erots 2019" norises laiki:

15. februāris 20.00–03.00

16. februāris 18.00–03.00

Erotikas festivālu "Erots" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta "Bellevue Park Hotel Riga".

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16704297sec.