Unikāla ceļojumu apdrošināšana Latvijas Hokeja līdzjutējiem!

Jau pavisam drīz no 4. līdz 20. maijam Dānija uzņems 16 hokeja komandas un tūkstošiem fanus no visas pasaules, jo norisināsies nu jau 82. Pasaules čempionāts hokejā! Kā zināms, vieni no pasaulē labākajiem hokeja faniem ir latvieši. Ir paredzams, ka hokeja čempionātu apmeklēs 3 000 – 5 000 fanu no Latvijas. Bet fanošana nav iedomāja bez alus, jo kā paši fani saka, tad hokejs bez alus ir daiļslidošana. Pats par sevi saprotams, ka dodoties ceļojumā, ir vērts iegādāties ceļojumu apdrošināšanu, jo nekad nevar zināt, kādi brīnumi padomā liktenim, un labāk ir būt tiem gataviem nekā pārdzīvot par milzu robu makā.  

Līdzšinējās klasiskās ceļojumu apdrošināšanas polises nedarbojas, ja negadījuma laikā cietušais ir bijis reibumā. Bet kas tas par hokeju bez alus! “Seesam” apdrošināšanas speciālisti salika galvas kopā un nolēma – ja fanot, tad pa īstam – un tā radās līdzjutēja polise, kas no klasiskās ceļojumu apdrošināšanas atšķiras ar to, ka darbojas arī tad, ja negadījuma laikā esi bijis vieglā reibumā (līdz 1,2 promilēm).

Iedomājieties, ka 6. maija vakarā Latvija ir uzvarējusi Somiju, un fani pa taisno no halles ar saviem hokeja krekliem mugurā dodas svinēt šo uzvaru uz tuvējo bāru. Ieejot pa durvīm, ieraugāt pāris līdzīgi tērptus cilvēkus, sasaucaties un sākat svinēt, kad pēkšņi  attopaties ar pārsistu lūpu, izsistiem diviem zobiem un lauztu degunu, sēžam uz trotuāra pie bāra. Izrādās, somu faniem Latvijas izlases uzvara nelikās nemaz tik priecīgs notikums. Šajā gadījumā līdzjutēja polise segs visus medicīnas izdevumus un, atkarībā no programmas, arī apģērba ķīmisko tīrīšanu.

Jāpiebilst, ka “Seesam” ceļojumu apdrošināšanas izmaksāto atlīdzību portfelis salīdzinājumā ar tirgu Latvijā, ir viens no lielākajiem. Tādejādi “Seesam” ir kompānija, uz kuru var droši paļauties, ja ir iestājies ceļojuma apdrošināšanas gadījums.

“Seesam Insuarance AS” Latvijas filiāle ir Somijā lielākās un atpazīstamākās nedzīvības apdrošināšanas kompānijas ‘’OP Insurance Company Ltd.’’ 100% meitas uzņēmums. Starptautiskā reitingu aģentūra "Standard & Poor`s" ir piešķīrusi "OP Insurance Company Ltd." drošības reitingu AA-, kas ir viens no augstākajiem starp Skandināvijā esošajām apdrošināšanas kompānijām.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12347484sec.