Ceļotājiem tiek piedāvāta iespēja apdrošināties pret terorisma risku

Izprotot globālo nedrošības sajūtu un terorisma draudus ceļotājiem, apdrošināšanas sabiedrība BALTA (PZU grupa) turpmāk ceļojumu apdrošināšanas klientiem piedāvās iespēju apdrošināties pret terorisma risku. Jānorāda, ka BALTA ir pirmā apdrošināšanas kompānija Latvijā, kas plašai sabiedrībai piedāvās šādu pakalpojumu, tādējādi vēlreiz sevi apliecinot kā tirgus un inovācijas līderi.

Ņemot vērā pēdējo mēnešu laikā notikušos traģiskos teroraktus tepat tuvajās Eiropas Savienības valstīs, BALTA ir pieņēmusi lēmumu jau no 5.aprīļa sniegt iespēju klientiem apdrošināties pret terorisma risku, dodoties ceļojumos uz ārzemēm. Kā norāda BALTA Personu apdrošināšanas produktu un risku parakstīšanas pārvaldes vadītāja Sandra Pietkēviča, terorisma apdrošināšanas segumā būs iekļauta tiešo zaudējumu atlīdzināšana, kuru cēlonis ir terora akts – jebkura atsevišķas personas vai personu grupas darbība, gatavošanās darbībai vai piedraudējums veikt darbību sabiedrības vai tās daļas iebiedēšanai ar mērķi ietekmēt jebkuru valdību vai politisku organizāciju vai īstenot politiskus, reliģiskus vai ideoloģiskus mērķus. Ceļojumu apdrošināšanas polises apdrošināšanas aizsardzības segumā terora akta gadījumā būs iekļauti medicīnisko un repatriācijas izdevumu riski, kā arī nelaimes gadījumu riski.

"Ar šo apdrošināšanas polisi mēs varēsim sniegt finansiālu atbalstu, cilvēkiem ciešot  terora aktā – situācijās, kad tiek īstenota fiziska vardarbība pret vienu vai vairākām personām, apdraudēta personas dzīvība terora akta organizēšanas vai izpildīšanas laikā, kā arī situācijās, kad tiek apdraudēta sabiedrības vai tās daļas veselība vai drošība un par tām būs informācija Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas mājas lapā. Terora akta rezultātā iestājoties nelaimes gadījumu riskam, izmaksājamās apdrošināšanas atlīdzības summa tiks aprēķināta saskaņā ar apdrošināšanas noteikumiem, paredzot atlīdzības izmaksu līdz EUR 10 000 katrai apdrošinātajai personai," stāsta S. Pietkēviča, piebilstot, ka polisēs, kurās būs apdrošināšana pret terorisma risku, prēmijas (cenas) netiks paaugstinātas un klienti šo nozīmīgo apdrošināšanas segumu saņems bez papildu maksas.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33211493sec.