Unikāla SPA procedūra - atpūties sakē vannā Japānā

Kad iedomājamies par Itālijas pilīs piedāvātajām vīna iedvesmotām SPA procedūrām, noteikti nodomājam, cik gan burvīgi tas būtu – relaksēties SPA procedūrās ar vīna glāzi rokās, kamēr atrodamies pasakaini skaistā interjerā. Bet Japānā atrodamas dažas vietas, kas SPA procedūrām piešķir “asumiņu”, piedāvājot relaksējošas vannas ar sakē vai rīsu vīnu. 

Katra mēneša 26. datumā 18 tradicionālās japāņu viesnīcas (“rjokani”) Ņiigatas prefektūrā ļauj saviem klientiem mērcēties valsts tradicionālajā alkoholiskajā dzērienā, kā arī piedāvā citas sakē iedvesmotas procedūras – ķermeņa ietīšanu un pēdu skrubjus. Viesnīcas Takanosu Onsen, Yahiko Onsen un Unohama Onsen piedāvā relaksējoši ārstnieciskās vannas ar dažādiem sakē veidiem, un tas nav nekāds reklāmas triks: sakē tiešām sniedz dažādus labumus veselībai. Konkrēti – aminoskābes un kojskābe, kas atrodas raudzētajā rīsu dzērienā, mitrina, mīkstina un balina ādu, kā arī sakē bieži tiek izmantots pret novecošanas skaistumkopšanas produktos.

“Esmu bijis karstajos avotos, tur bija arī sakē vanna. Tas bija lieliski, man uzlabojās asinsrite, un mana āda kļuva tik jauka un gluda,” savu piedzīvoto atklāj šefpavārs Masaharu Morimoto, kurš pats guva iedvesmu un radīja savu sakē relaksācijas produktu līniju.  Šefpavārs iesaka arī dzert sakē, ja ejat pirts kublā: “Japānā ir daži brīvdabas karstie avoti, kuros var gremdēties un badīt apkārt esošo skaisto ainavu un tasi karsta sakē. Sakē pasniedz uz peldoša trauka – tas ir patiešām labs un patīkams veids kā vienlaicīgi izbaudīt sakē un ūdens sniegto veldzi”. 

Ja sakē neapmierina jūsu apetīti Hakone Kowakien Yunessun pilsētas SPA piedāvā iespēju veldzēties ne tikai sakē vannās, bet arī zaļās tējas, kafijas un sarkanvīna vannās. Pētījumi liecina, ka visiem šiem dzērieniem ir daži kopīgi veselību uzlabojoši efekti –, piemēram, samazina risku saslimt ar sirds slimībām un diabētu, kā arī lieliski noder osteoporozes profilaksei.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:


Jūrmalas TIC
,


Novatours
,


Dome Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20725298sec.