Mobilo telefonu aplikācijas padara ērtāku ceļojuma plānošanu

Mobilo telefonu aplikācijas padara ērtāku ceļojuma plānošanu. Šobrīd tirgū ir pieejamas vairākas mobilo telefonu bezmaksas aplikācijas ceļošanai, kuras atbalsta operētājsistēma Android .

TripIt

Sniedz iespēju uzglabāt un apkopot visu ceļojuma informāciju vienuviet – lidojuma laikus, viesnīcas, automašīnas nomu un apskates objektus. Ceļojums automātiski tiks pievienots arī kalendāra. Aplikācija sniedz iespēju dalīties savā ceļojuma plānā ar ģimeni vai draugiem, nosūtot viņiem visu ceļojuma informāciju.

AirBnb

Aplikācija sniedz iespēju atrast un kontaktēties ar privātpersonām, kuri savās mājās labprāt uzņem ceļotājus. Aplikācija sniedz iespēju atrast dažādākās naktsmājas gan māju ģimenei, gan luksusa apartamentus, gan istabu, kas tiek dalīta ar citiem ceļotājiem. Aplikācija sniedz iespēju komunicēt ar saimnieku, apskatīt bildes, izvēlēties sev vēlamo reģionu un cenu.

LiveTrakker

Aplikācija ir virtuālā ceļojuma dienasgrāmata, kas sniedz iespēju apkopot visus ceļojuma laika uzņemtos attēlus, video, balss ierakstus un kartes. Ar GPS starpniecību aplikācija iezīme tavu ceļojuma karti, kuru pats var papildināt ar attēliem un video. Aplikācija sniedz iespēju dalīties ar savu ceļojuma dienasgrāmatu ar draugiem, ģimeni vai citiem ceļotājiem.

Skyscanner

Aplikācija sniedz iespēju atrast un rezervēt vislētāko lidojumu no jebkuras vietas. Ievadot vietu no kurienes vēlies ceļot, aplikācija automātiski izveidos sarakstu ar lidojumiem no šīs vietas, sarindojot tos sākot ar lētāko.

Evaneos Travel

Aplikācija sniedz iespēju iegūt papildus informāciju par dažādām vietām, no citu lietotāju pieredzes. Aplikācija ir pieejama informācija par vietām, ko noteikti apskatīt, ko nepalaist garām, ar ko rēķināties apmeklējot konkrēto vietu. Viss saturs ir ceļotāju veidots, daloties pieredzē.

Duolingo

Aplikācija sniedz iespēju iemācīties sarunāties angļu, spāņu, vācu, franču, vācu, itāļu, portugāļu, holandiešu, dāņu, zviedru, krievu, ukraiņu, poļu, turku valodā. Aplikācija piedāvā divus mācību veidus.  Vienā tiek piedāvāti vārdi izvēlētajā valodā, kuriem jāatrod atbilstošais attēls. Otra tiek atskaņota kāda frāze, teikums un tas ir jāpārtulko. Katru no šiem apmācību veidiem var atkārtot neierobežoti.

Hipmunk

Aplikācija sniedz iespēju ne tikai rezervēt lētāko ceļojumu, bet arī ātrāko. Aplikācija lidojumus sarindo pēc kritērijiem – cena, pieturvietas un laiks. Lidojumiem, kam ir mazākais lidojuma laiks, mazākās pieturvietas un zemāka cena tik paradīti pirmie sarakstā. Aplikācija sniedz iespēju ceļot ne tikai lēti, bet arī ātri.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6278789sec.