Radīta Baltijā pirmā sistēma audio kvestu ierakstīšanai

Balstoties uz platformu Qwixi, kas radīta gidiem un tūristiem, ir izveidots un notestēts jauns funkcionāls audio kvestu ierakstīšanai paredzēts resurss. Tas ir papildinājums jau izveidotajai audio ekskursiju ieraksta un klausīšanās sistēmai.

Uzņēmums Random Directions ir radījis sistēmu kvesta uzdevumu ierakstīšanai un saņemšanai audio formātā. Ierakstīšanas process notiek Qwixi Tool sistēmā, savukārt tā publiskā versija pieejama Qwixi Tour.

Tagad iepazīšanās ar pilsētas apskates objektiem kvesta veidā var notikt audio formātā, kas ievērojami uzlabo lietotāja drošību pilsētas vidē, jo visa uzmanība netiek pievērsta viedtālrunim, kā tas notiek, kad uzdevumi tiek iepazīti teksta formātā.

Pateicoties GPS sistēmai, kvesta maršruts ir nepārtraukts – ceļš tiek parādīts no objekta uz objektu; pārejas laikā kvesta autors var sniegt papildus informāciju un dažādas instrukcijas. Turklāt informācijas saņemšanas ātrums atbilst vidējam cilvēka pārvietošanās ātrumam. Ja pārvietošanās notiek lēnākā tempā, piemēram, ja aplikāciju izmanto cilvēks ar īpašām vajadzībām, tā ieslēgsies atkarībā no atrašanās vietas un spēlētāja pārvietošanās ātruma.

Liela daļa kvesta informācijas lietotājiem tie sniegta audio formātā, bet tāpat ir pieejami arī tekstuāli apraksti, jautājumi un norādes. Kvesta staciju aprakstu veidošanai iespējams izmantot foto galerijas un noformēt jautājumus, pievienojot attēlus.

Audio kvestu var lejupielādēt, pieslēdzoties interneta savienojumam, savukārt kvesta norisi nodrošina GPS sistēma, kas dod ārvalstu tūristiem iespēju ietaupīt rouminga izdevumus.

Pašreizējā brīdī sadarbībā ar uzņēmumu Questime ir izveidoti divi audio kvestu ieraksti: ‘Šerloks Holms. Divu augstmaņu lieta’ un ‘Aizmirstā Holmsa lieta’. Šie kvesti tika radīti par godu Šerloka Holmsa dzimšanas dienas svinībām Rīgā.

Par projektu

Platforma Qwixi – uzņēmuma Random Directions radīts resurss gidiem un tūristiem. Tas ir ērts un funkcionāls resurss audio ekskursiju un audio kvestu ierakstīšanai un izmantošanai jebkurā pasaules malā.

Platformas mērķauditorija ir tūristi un ceļotāji, savukārt satura veidotāji ir gidi, ekskursiju vadītāji, vēsturniekiem un citas ieinteresētās personas. Qwixi Tour lejupielāde (App Store, Google Play) un sistēmas izmantošana ekskursiju un kvestu ierakstīšanai ir bez maksas. Tūristiem ir pieejams kā bezmaksas, tā maksas saturs. 

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10423708sec.