«Velo garāža» - mājas velosipēdam ziemas sezonā

Ir pienācis rudens un dienas paliek arvien īsākas un tumšākas. Lai arī aktīvu velo braucēju pie mums kļūst ar katru gadu arvien vairāk, ne visi izvēlas braukt ar velosipēdu visu cauru gadu. Tāpēc, pienākot gada aukstākajam periodam, daudzi izvēlas tomēr likt velosipēdu "ziemas guļā". Vai esat padomājuši, kur glabāsiet savu velosipēdu?

Ne visiem ir iespēja savu uzticamo divu riteņu draugu uzglabāt drošā un sausā vietā. Daudziem velosipēdu saimniekiem dzīvojamās telpās ir ierobežota vieta, tāpēc divriteņi tiek likti šķūnīšos vai arī pagrabos. Taču šīs vietas nav tās piemērotākās velosipēda uzglabāšanai. Tieši šī iemesla dēļ jau piekto gadu velosipēdu veikals un serviss Hawaii Express piedāvā klientiem uzticēt savus braucamos pie speciālistiem un atstāt uzglabāšanā "Velo garāžā".

"Velo garāža" ir lielisks veids kā atbrīvot vietu mājās, kad tā ir ierobežota, kā arī būt drošam, ka velosipēds tiks uzglabāts tam  paredzētajos apstākļos - siltumā un sausumā. Hawaii Express piedāvā pie reizes arī veikt apkopi, lai pavasarī, nākot pakaļ savam velosipēdam, tas jau būtu darba kārtībā. Vajadzības gadījumā, Hawaii Express var noregulēt, nopulēt, uzpildīt riepās gaisu, kā arī veikt citus remontdarbus, lai divritenis labi ripo. Galvenās velo garāžas priekšrocības ir tajā, ka ziemas aukstajā laikā braucamrīks tiek glabāts pareizos apstākļos, tas neaizņem daudz vietas, kā arī ir garantēta divriteņa drošība. Proti, velo garāža ir apdrošināta un aprīkota ar signalizāciju. Tie, kas savus divriteņus nodod glabāšanai "Velo garāžā" ir ieguvēji, jo, pavasarim atnākot, nav jāgaida rindā servisā, lai sagatavotu savu spēkratu pavasara sezonas pirmajiem izbraukumiem. Hawaii Express velo garāža atrodas veikala noliktavas vienā no sekcijām. Tā ir slēgta, sausa telpa, kas ziemā tiek apsildīta.

Kā atzīst Hawaii Express pārstāvis Jānis Vecvanags, šis pakalpojums ir kļuvis ļoti populārs un pieprasījums aug ar katru gadu. Pērn rudens sezonā velo garāžā tika uzglabāti vairāk nekā 40 divriteņi. Pārsvarā klienti izvēlas glabāt velosipēdu līdz brīdim, kad ārā ir nokusis sniegs un saule tā vien mudina iet un braukt ārā. Uzglabāšanas ilgums lielā mērā atkarīgs no laikasptākļiem. Proti, ja ziema nav stindzinoši auksta un neieilgst pārāk ilgi, divriteņus no "ziemas miega" klienti modina ātrāk. Tiesa gan, ja klients vēlas izņemt divriteni pirms iepriekš norādītā laika, jādod par to ziņa vismaz divas darba dienas iepriekš.

Šādu pakalpojumu lielākoties izmanto Rīgas iedzīvotāji un tie, kuri dzīvo tās tuvumā. Ir arī pastāvīgie klienti, kuru velosipēdiem tiek braukts pakaļ pat uz Jūrmalu. Šogad Hawaii Express klientiem piedāvā bezmaksas velosipēda transportēšanu no klienta dzīvesvietas līdz "Velo garāžai" (Rīgas robežās).

Viena velosipēda uzglabāšana viena mēneša garumā maksā 8 eiro. Bet ja vienlaicīgi jāuzglabā trīs vai vairāk velosipēdus, tad uzglabāšana katram maksās 7 eiro par mēnesi. Jāpiebilst arī, ka iepriekšējā iemaksa nav jāveic. Kā vēl viens no bonusiem šogad tiek piedāvāta bezmaksas velo diagnostika, lai klients būtu informēts par velosipēda tehnisko stāvokli. Izvēloties pie reizes veikt tehnisko apkopi, klients var būt drošs, ka pavasara pirmais brauciens tiks izbaudīts pilnībā. Ja Jums ir SCOTT velosipēds, tad tā apkope sastādīs 13 eiro, savukārt visiem pārējiem braucamrīkiem velo apkope maksās 18 eiro (neskaitot rezerves daļas un darbu).

Kā beidzamais bonuss ir 20% atlaide visiem velo aksesuāriem, ko klients izvēlēsies uzstādīt.

Veikala Hawaii Express pārstāvis Jānis Vecvanags uzsver, ka apkopts, ieeļots un saudzīgi uzglabāts velosipēds ziemas laikā kalpo ilgāk un ripo labāk!

Vairāk informācijas: www.hawaii.lv/velo-garaza

COMMENTS

(name)


 


Grand Palace Hotel
,


SIXT Latvija
,


Kaļķu vārti
,


Biznesa augstskola Turība
,

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15344501sec.