Astoņas vietas pasaulē, kur doties ar velosipēdu

Riteņbraukšana sniedz lielisku iespēju produktīvi pavadīt brīvo laiku, kā arī uzturēt sevi formā. Bieži vien ceļotāji paķer līdzi savus riteņus arī dodoties uz ārvalstīm, jo, braucot ar velosipēdu var apskatīt vairāk un ātrāk. Zemāk ir apkopotas astoņas vietas, kur var ceļot ar velosipēdu.

The Serra da Estrela, Portugāle

Šī ceļojuma tūre sniedz iespēju riteņbraucējiem izbraukt cauri Portugāles augstākajiem kalniem, kas sniedz pasakainus skatus. Kalnu virsotnes atrodas 1 933 metru augstumā, bet ieteicamākos dabas skatus ceļotāji var tvert mazliet zemāk, kur ceļš ved starp stāvām klintīm un ielejām, kas veidotas no ledājiem.

Lake Song-Kol, Kirgizstāna

Kirgīzu kalnos riteņbraucējiem ieteicams doties ar biezām riepām, jo kalnos izveidoti smilšu ceļi. Kalnu virsotnes atrodas 3 600 metru augstumā, no kurām iespējams aplūkot brīnišķīgu ezeru, kas izdaiļots fonā ar sniegotām kalnu virsotnēm un nelielo ciematu. Kalnu mapes krievu valodā iespējams iegādāties netālajā Kochkor, lai būtu iespējams orientēties pasakainajā apkārtnē.  

Mekong, Kambodža

Kombodžas iedzīvotāju ikdienu var aplūkot, ja dodies braucienā ar riteni pa smilšainajiem ceļiem gar Mekong upi un maziem ciematiem, kuri reti savā ikdienā uzņem tūristus. Ceļā biežāk var sastapt mājlopus nekā mašīnas. Pusdienas iespējams ieturēt ēdnīcās, kas pasniedz rīsus ar kokosriekstiem, tvaicētus virs karstām oglēm. Tas sniedz pietiekami daudz enerģijas izsalkušajiem riteņbraucējiem. Lietainā sezona ceļojumam sniedz papildus apskatāmus objektus, tādus kā vietējos prāmjus un appludinātus ceļus.

 

Tasmānija, Austrālija

Tasmānija ir neliela sala, kas atrodas dienvidu virzienā no Melburnas. Riteņbraucējiem tā ir iecienīta, jo tā piedāvā gludus ceļus, kempingus un lieliskas ēdnīcas. Tūristi var aplūkot jūru, dzīvot bezmaksas kempingos, pusdienās nogaršot gardus ēdienus un izbaudīt apbrīnojamo brīvdabu.

Eastern Pregon, ASV

Vientuļā Route 395 riteņbraucējiem sniedz iespēju aplūkot Oregon tuksnesi, kovboju ikdienu, mierīgu ceļu, kā arī iespējams aplūkot Abert Rim, vienu no augstākajām smilšu kraujām Amerikas Savienotajās Valstīs, un izbaudīt ābolu pīrāgus vientuļajos ciematos kā Wagontire.

Dolomites, Itālija

Grūti izvēlēties mīļāko kalnu grēdu, jo tās visas ir apbrīnojamas savā veidā. Dolomites, kalnu grēda Itālijā, ir apbrīnojama ar savu 2 000 metru augsto virsotni. Pirms burvīgā ceļojuma iespējams iestiprināties ar itāļu saldējumu vai gardu espresso kafiju no vietējās kafejnīcas. Riteņbraucēji atzīst, ka vislabāk atmiņā palikusi Seiser Alm, lielākā Alpu pļava Itālijā.

Zagora un Tafraoute, Maroka

Maroka saviem tūristiem ļauj aplūkot smilšainas grēdas 300 metru augstumā, kur iespējams saskatīt oāzes, smilšu kalnus un ziedošus mandeļu kokus. Ceļojuma laikā var apmesties tuksnesīgu vietu kempingos un viesnīcas. Nav nepieciešams steidzināt ceļojumu, jo nedēļa būs pietiekams laiks, lai izpētītu tuksnesi apkārt pilsētai Zagora un apbrīnojamo netālo Valley du Draa upi.

Moleswroth Raoad, Jaunzēlande

Moleswroth Road ir iecienīts ceļš riteņbraucējiem. Šis nav viegls ceļš, jo riteņbraucējam būs nepieciešams pavadīt trīs dienas uz smilšaina ceļa, bez veikaliem. Ceļa galā atrodas kempings, kur ceļotāji var atpūsties. Brauciena laikā iespējams aplūkot neapdzīvotās zemes un aukstas straumes, kurās ceļotāji var noskaloties. Ceļojumu var nosvinēt Hanmer karstajos avotos.   

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 23.04.2024 - 30.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 22.04.2024 - 29.04.2024 Castle opening hours from 1st of May Trakai TIC
Opening hours of Trakai Island Castle from 1st of May up to 30th of September | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR


Siguldas novada TIC
,


SIXT Latvija
,


Daugavpils TIC
,


Grand Hotel Kempinski Riga
,

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14920998sec.