| Bizness

airBaltic viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē

Latvijas lidsabiedrība airBaltic atzīta par vienu no punktuālākajām aviokompānijām pasaulē. OAG analītiķi airBaltic piešķīruši piecas zvaigznes OTP Star Ratings sistēmā, jo lidsabiedrība sasniegusi punktualitātes rādītāju 90,54% apmērā lidojumiem, kas savieno Baltiju ar galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs.

airBaltic operatīvās vadības direktors Martins Sedlackis (Martin Sedlacky) norāda: “Esmu lepns, ka airBaltic ir izdevies saglabāt līdera pozīcijas kā vienai no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē trīs gadus pēc kārtas. Ņemot vērā īso pārsēšanās laiku mūsu mājas bāzē Rīgā un skarbos ziemas laikapstākļus, šis sasniegums apliecina mūsu operatīvās darbības izcilību. Pēc CS300 lidmašīnu sekmīgās pievienošanās mūsu flotei es ceru arī 2017.gadā apliecināt šādus lieliskus rezultātus.

OAG OTP Star Ratings sistēmas apkopotie dati liecina, ka airBaltic sasniegusi punktualitātes rādītāju 90,54% apmērā lidojumiem, kas savieno Baltiju ar galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un Krievijā/NVS valstīs. Tas nozīmē, ka vairāk nekā deviņi no 10 airBaltic reisiem savu galamērķi sasnieguši precīzi noteiktajā laikā.

OAG apkopo un analizē lidsabiedrību punktualitātes rādītājus, balstoties uz datiem no visas pasaules. OAG izziņo punktuālākās lidsabiedrības pēc OTP Star Ratings divas reizes gadā – aprīlī un oktobrī. 2015. un 2014.gadā OAG analītiķi atzina airBaltic par pasaulē punktuālāko lidsabiedrību. airBaltic joprojām saglabā līderpozīcijas starp pasaules punktuālākajām lidsabiedrībām.

Kā jau ziņots iepriekš, šogad airBaltic maršrutu kartei no Rīgas pievienojusi Abū Dabī (AAE), Ženēvu (Šveicē), Aberdīnu (Lielbritānijā), Stavangeru (Norvēģijā), Gēteborgu (Zviedrijā), Tamperi (Somijā), Katāniju (Itālijā), Madridi (Spānijā), Odesu (Ukrainā), Kazaņu (Krievijā), Liepāju (Latvijā) un papildus tam ieviesusi divus jaunus maršrutus no Viļņas uz Parīzi (Francijā) un Minheni (Vācijā). Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā https://www.airbaltic.com/lv-LV/campaign/saulainie-galamerki .

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Pilns OTP Star Ratings saraksts atrodams šeit: https://www.oag.com/on-time-performance-star-ratings


Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 26 lidmašīnas: trīs Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15341902sec.