| Bizness

Wizz Air svin 13 nepārtrauktas izaugsmes un ievērojamu panākumu gadus

Šī gada 19.maijā Wizz Air svin aviokompānijas pirmā lidojuma 13. gadskārtu. Šajos gados Wizz Air ir kļuvis par lielāko zemo cenu aviokompāniju Centrāleiropā  un Austrumeiropā, kā arī sasniegusi ievērojamus panākumus savā nozarē. Tagad Wizz Air klienti var pievienoties svinībām un atklāt 141 aizraujošu galamērķi, ko piedāvā aviokompānija, pērkot aviobiļetes līdz jubilejas dienas izpārdošanas pusnaktij ar atlaidi līdz pat 30%*.
Wizz Air ir īpaši priecīgi paziņot pirmā starptautiskā WIZZ izpētes konkursa WIZZ Youth Challenge uzvarētājus. No 978 reģistrētām komandām, 40 labākās prezentēja savus projektus žūrijai, kuras sastāvā bija locekļi no Wizz Air valdes un citi eksperti. Uzvarētāju komanda ir no Horvātijas, komanda balvā saņēma iespēju gadu bez maksas lidot neierobežotu lidojumu skaitu ar Wizz Air aviokompāniju.
Wizz Air tic, ka ikdienas darbam ir jābūt balansā ar aktīvu dzīvesveidu, tādēļ aviokompānija atbalsta vairākus starptautiskus skriešanas maratonus dažādās Eiropas pilsētās kā, piemēram, Klužā-Napokā, Košicē un Skopjē. Šogad jau vairāk nekā 35 000 skrējēju no vairāk kā 50 valstīm ir piedalījušies Wizz Air maratonos, neskaitot tos, kas vēl iecerēti Budapeštā, Kijevā un Sofijā. Tādēļ izmanto iespēju ne tikai lidot ar Wizz Air, bet arī pievienoties kādā no Wizz Air skriešanas maratona pasākumiem.
Šo 13 gadu garumā WIZZ ir nolidojis 1 miljardu kilometru, kas ir tāpat, kā aplidot apkārt zemeslodei 25 000 reizes un pārvadājis aptuveni 135 miljonu pasažieru. Wizz Air floti veido 81 lidmašīna, kas sastāv no lidmašīnām Airbus A320 un A321, kas ir vienas no jaunākām visā Eiropā. Katra no tām lido aptuveni 12 stundas dienā un, kopā, šo gadu garumā, izpildot gandrīz 880 000 lidojumus, pavadīja 1.4 miljonu stundu debesīs, kas ir tāpat kā veikt 163 gadu ilgu, nepārtrauktu lidojumu. Wizz Air pašlaik piedāvā 500 galamērķus no 141 lidostas 42 dažādās valstīs. Lai arī Wizz Air piedāvājums ir visplašākais no visām zemo cenu aviokompānijām Eiropā, lidojot no Tenerifes rietumiem līdz pat Astanas austrumiem, kā arī piedāvājot 4 639 km garu lidojumu no Katovices līdz Dubaijai, šogad tiks pievienoti vēl 40 citi lidojumu galamērķi.
12 mēnešos, līdz 2017. gada 30. aprīlim, vairāk nekā 24 miljoni klientu ir izmantojuši iespēju ceļot kopā ar WIZZ, izbaudot zemās cenas, vieglo biļešu rezervācijas sistēmu un teicamo lidojumu apkalpes komandu. Katru dienu gandrīz 3 300 aviācijas profesionāļu, kas pārstāv 42 dažādas tautības, nodrošina izcilu lidojumu servisu. WIZZ nodrošina 17 000 darbavietu** aviokompānijas tīklā, sadarbojoties ar vairākiem industrijas partneriem.
Uzņēmuma vadītājs Jožefs Vāradi komentē: “13 gadus pēc Wizz Air pirmā lidojuma mēs svinam WIZZ komandas panākumus, sasniedzot ievērojamus rezultātus un turpinot stabilu izaugsmi. Līdz šim mēs esam devuši iespēju 135 miljoniem pasažieru atklāt Eiropu un valstis ārpus tās robežām par Wizz Air  zemajām lidojumu cenām. Kā arī ceļot ar vienu no Eiropas jaunākajām flotēm un izbaudīt izcilu servisu, ko sniedz katrs no mūsu 3 300 kolēģiem.  Wizz Air tagad savieno 141 galamērķi 42 valstīs, kur mūsu lidojumi stiprina biznesa attiecības starp valstīm, stimulē tūrisma un aviācijas industrijas attīstību. Aicinu svinēt kopā ar Centrāleiropas  un Austrumeiropas lielāko zemo cenu aviokompāniju, kuras cenas ir zemākas kā parasti. Visa WIZZ komanda cer sagaidīt jūs uz klāja jau pavisam drīz! “


Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 81 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 500 maršrutos, savienojot 141 galamērķi 42 valstīs. Wizz Air aptuveni 3,3000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 23 miljonu pasažieru izvēli 2016. gadā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori uzņēmumu atzina par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību, kas ir viens no vadošajiem aviācijas žurnāliem un Aviācijas centra (CAPA)vadošais un neatkarīgais tirgus izpētes sniedzējs.
Foto: WIZZ Youth Challenge 2017 uzvarētāji un Wizz Air vadītājs Oveins Džonss

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11848187sec.