| Bizness

Ginesa pasaules rekorda dalībnieku godināšana

26. maijā Piektdienas pastaigā Iznāc vakara gaismā svinīgi tiks godināti visi Ginesa pasaules rekorda “Visvairāk cilvēku vienlaikus stāda sīpolpuķes” uzstādīšanas dalībnieki. Visi komandu kapteiņi un to dalībnieki ir laipni gaidīti Lielajā laukumā plkst. 18:30 svinīgajā dalībnieku godināšanas pasākumā.

Šī gada 8. aprīlī Ventspilī tika uzstādīts jauns Ginesa pasaules rekords – “Visvairāk cilvēku vienlaikus stāda sīpolpuķes”. 6 minūtēs 28 sekundēs un 44 sekundes simtdaļās 1293 dalībnieki iestādīja 7756 sīpolpuķu stādus.

Pēc svinīgās pateicību pasniegšanas ceremonijas ikviens tiek aicināts baudīt Piektdienas vakara pastaigas Iznāc vakara gaismā programmas pasākumus.

Vakara programma Lielajā laukumā:
19.00 – 20.00 Koncerts “Mīlas melodija”
Koncerts vasarīgās noskaņās kopā ar Jāni Lūsēnu, vijolnieku Raimondu Ozolu un  diviem lieliskas un spēcīgas balss īpašniekiem – Andri Ērgli un Anniju Putniņu.
Programmā skanēs savulaik tik populārie grupas „Zodiaks” hiti -„Daugava”, „Taisnī-ba” „Vējš”, „Tēvzeme”, „Bohēmieša dziesma”, „Pūt vējiņi”, dziesmas no teātra izrā-dēm „Agrā rūsa”, „Sfinksa”, „Mistērija par sapni un mīlestību”, kā arī mīlas balādes no pērn tapušā dziesmu cikla „Kā man Tevi sasildīt” ar mūsu dzejas lielmeistaru L.Brieža, M.Čaklā, O.Vācieša, I.Ziedoņa, M.Zālītes un P.Brūvera dzeju, ļaujot izbaudīt visda-žādākās noskaņu gradācijas – prieku, skumjas, ilgošanos, satikšanos, šķiršanos, naivu-mu, pieredzi, koķetēriju.

20.00 – 21.30 Improvizācijas šovs “Spiediens”
Radošā apvienība SPIEDIENS smīdina un izklaidē skatītājus ar īsām, iepriekš neie-studētām etīdēm. Šovs tiek veidots kopā ar skatītājiem. Tieši paļaušanās uz skatītāju negaidītajiem ierosinājumiem aktieru sniegumu ikvienā izrādē padara unikālu un neat-kārtojamu.


22.00 – 4.00 Piektdienas nakts burziņš
Normunds Rutulis un grupa Dandy Deluxe - karstākie mūsdienu hīti, kā arī neaizmirstamas melodijas no 2000. gadiem šarmantu kungu izpildījumā. Justin Timberlake, Pharrell Williams līdz pat David Guetta un Coldplay.
DJ Makree, DJ Magnuss Eriņš, DJ Get Dizzy deju mūzikas improvizācijas.

Dažādi pasākumi norisināsies arī citviet pilsētā – Amatu mājā, dzirnavu laukumā, pie strūklakas Saules laiviņas, Tirgus laukumā u.c.

Piektdiena ir mūsu mīļākā diena!

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14635897sec.