| Bizness

Digitalizācija tūrismā – drauds vai iespēja?

Vai digitalizācija ir drauds tūrisma aģentūru, viesnīcu un tūrisma informācijas centru darbam? Iespējams. Tomēr katrai monētai ir divas puses! Tāpēc 31. janvārī “Balttour 2018” biznesa forumā, kas notiks viesnīcā “Grand Hotel Kempinski Riga”, aicinām jūs ieraudzīt to otru pusi – digitālās vides jaunākās iespējas tūrismā!

Ar foruma galveno tēmu tūrisma profesionāļus iepazīstinās digitālā mārketinga apmācību centra “Digital Journey” speciālisti, kas soli pa solim izies cauri visiem digitālā mārketinga posmiem klientu piesaistīšanai un viņu turpmākās uzvedības vadībai tieši tūrisma nozarē. Būs iespēja iepazīties ar labākajiem piemēriem, uzzināt biežākos klupšanas akmeņus, saņemt praktiski noderīgus padomus ikdienas darbam, kā arī iesaistīties diskusijās.

Nesen “Digital Journey” ar intensīvu un unikālu divu dienu programmu pārliecinoši uzstājās biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstādē “Riga COMM”, kur saturu par digitālo vidi un mārketingu klausījās simtiem dažādu nozaru pārstāvju. Bet šoreiz saturs ir sagatavots tieši jums – tūrisma profesionāļiem!

Kāda ir tūrisma uzņēmumu gatavība atbildēt mūsdienu nozares izaicinājumiem, kur starp citiem atrodas jūsu uzņēmums – to ieraudzīt palīdzēs biznesa augstskolas “Turība” asociētais profesors un Tūrisma pētniecības centra vadītājs, SIA “Balticvision Riga” izpilddirektors Ēriks Lingebērziņš, kurš klātesošos iepazīstinās ar tikko veiktā pētījuma “Latvijas tūrisma uzņēmumu attīstības tendences jeb kā būt soli priekšā gudrajam klientam?” rezultātiem.

Savukārt foruma noslēgumā Latvijas lidsabiedrības “airBaltic” tirdzniecības vadītāja Baltijas valstīs Sanda Teihmane atklās nākamā gada jaunos lidojumu galamērķus, sniegs iespēju satikt to pārstāvjus, kā arī aicinās sajust jauno galamērķu un ceļojuma garšu.

Apmeklēt forumu ir aicināti speciālisti no uzņemošā un izejošā tūrisma aģentūrām, viesnīcām un izmitināšanas pakalpojumu uzņēmumiem, pašvaldībām un tūrisma informācijas centriem.

“Balttour 2018” biznesa foruma biļetes var iegādāties šeit: https://balttour-forum.ticketforevent.com/lv/. Vietu skaits forumā ir ierobežots, tāpēc aicinām biļetes iegādāties laikus. Sekojiet līdzi jaunumiem – drīzumā iepazīstināsim ar detalizētu programmu: http://www.balttour.lv/forum/!

Kā zināms, biznesa forums ir Baltijas vadošās tūrisma izstādes “Balttour” lietišķais ievadpasākums, tāpēc 2.–4. februārī nozares profesionāļi ar jau iegādāto foruma biļeti ir aicināti apmeklēt arī izstādi “Balttour 2018”. Tā ir laba iespēja vienuviet satikt visu Latvijas reģionu un 40 pasaules valstu tūrisma nozares pārstāvjus, kuri ir atvērti komunikācijai, sadarbībai un pieredzes apmaiņai. Profesionāļu apmeklējumam piemērotākais laiks: piektdien, 2. februārī, no plkst. 10.00 līdz 13.00. Vairāk: www.balttour.lv

Izstādi-gadatirgu “Balttour” un tūrisma biznesa forumu rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un norisi nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Forums notiek sadarbībā ar Latvijas labākajiem tūrisma speciālistiem, Latvijas investīciju un attīstības aģentūras veidoto zīmolu “Magnetic Latvia”, digitālā mārketinga apmācību centru “Digital Journey”, Biznesa augstskolas “Turība” Tūrisma pētniecības centru un 5-zvaigžņu viesnīcu “Grand Hotel Kempinski Riga”.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13508582sec.