| Bizness

Wizz Air nosvinējusi jauna maršruta atklāšanu no Rīgas

Wizz Air, viena no Eiropas visstraujāk augošajām lidsabiedrībām un lielākā zemo izmaksu pārvadātāja Centrāleiropā un Austrumeiropā, ar prieku informē par lidojumu uzsākšanu jaunā maršrutā no Rīgas bāzes.
Pēdējās dienās no Rīgas ir notikuši pirmie lidojumi uz jaunu galamērķi Wizz Air augošajā tīklā. Reisi uz Gruzijas pilsētu Kutaisi notiks trešdienās un svētdienās. Biļešu cenas šajā maršrutā sākas no 49,99 EUR*, un biļetes var iegādāties vietnē wizzair.com. Lai ceļotāji varētu iepazīt 13 galamērķus, tagad lidsabiedrība no Rīgas lidostas piedāvā deviņus maršrutus ar biļešu cenām, kas sākas tikai no 9,99 EUR.
WIZZ turpina izaugsmi visā Eiropā, un kampaņas #WIZZaroundEurope ietvaros, kas ir līdz šim lielākais lidsabiedrības darbības kāpinājums, pēdējās dienās Apvienotās Karalistes un Polijas vietējās bāzēs ir izvietotas trīs jaunas lidmašīnas, lidsabiedrība ir ieviesusi jaunāko galamērķi Atēnas un kopā nepārtraukti augošajā tīklā ir uzsākti lidojumi 17 maršrutos. Kopumā no 2018. gada marta līdz jūlijam Eiropas bāzēs tiks izvietota 21 lidmašīna, kas atbalstīs 700 papildu lidojumu nedēļā un 70 jaunu reisu uzsākšanu tīklā. Pašreizējā WIZZ paplašināšanās līdz 2018. gada vasarai nozīmē vairāk nekā divu miljardu** USD ieguldījumu, un WIZZ komandai pievienojas 700 aviācijas speciālistu, lai sekmētu uzņēmuma pieaugošos panākumus.
Lai nosvinētu šo milzīgo paplašināšanos, klienti tiek aicināti sekot #WIZZaroundEurope un lidsabiedrības Facebook lapā iepazīties ar daudzajiem interesantajiem pārsteigumiem un konkursiem. Turklāt katras 21 jaunās lidmašīnas, kas ir izvietota WIZZ vietējās bāzēs, pirmajā lidojumā viens veiksmīgs pasažieris laimēs Wizz Air dāvanu karti 1000 EUR vērtībā. Dāvanu kartes būs paslēptas zem nejauši izvēlēta sēdekļa un dos iespēju laimējušajiem turpināt iepazīt Wizz Air izvērstā tīkla priekus.
Wizz Air korporatīvās komunikācijas vadītāja pienākumu izpildītāja Sorīna Raca sacīja: „Wizz Air un tās klientiem šis ir saviļņojošs laiks, jo mēs turpinām paplašināt tīklu visā Eiropā. Mūsu Latvijas klientiem tagad ir iespēja iepazīt Kutaisi apkārtnes brīnišķīgās pilsētas un reģionus par Wizz Air viszemākajām cenām un ceļojot ar viena no Eiropas jaunāko avioparku lidmašīnām. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu aizrautīgie ceļotāji, kam patīk iepazīt visinteresantākos galamērķus, ko Wizz Air tīkls var piedāvāt, augstu novērtēs jaunos savienojumus.”


Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 91 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 141 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 3,500 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 28.2 miljonu pasažieru izvēli 2017. gadā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Aviation 100, kas ir slavenākais aviācijas izdevums, ir atzinis uzņēmumu par 2017. gada labāko lidsabiedrību Eiropā.




COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.174155sec.