| Bizness

Radisson Blu Elizabete Hotel svin 10 gadu jubileju

Viena no iecienītākajām Rīgas viesnīcām vietējo un ārzemju viesu vidū Radisson Blu Elizabete Hotel 30. maijā atzīmēja savu desmito pastāvēšanas gadadienu. Pasākumu apmeklēja viesnīcas īpašnieki no Norvēģijas nekustamā īpašuma pārvaldītāja “Linstow”, tūrisma profesionāļi, sadarbības partneri un sabiedrībā zināmas personas.  

Pāris soļus no pilsētas kņadas viesi varēja atvilkt elpu jutekliskā atmosfērā, baudot izmeklētu ēdienkarti un atspirdzinošus dzērienus, kas atvēsināja teju +30 grādu karstumā. EBRU jeb ūdens gleznošanas unikālā meistarklase ļāva viesiem attīstīt savu radošo potenciālu, savukārt rokrakstu analīze ar grafoloģi Anitu Milleri pārsteidza pat lielākos skeptiķus. Par dejām pasākumā gādāja DJ Toms Grēviņš, savukārt muzikālo baudījumu sagādāja jaunā latviešu grupa Sudden Lights. Svinību laikā tika izlozētas arī desmit dāvanas, kas katra simbolizēja vienu viesnīcas pastāvēšanas gadu.

Radisson Blu Elizabete Hotel tika atvērta 2008. gadā, un jau tās pirmajā pastāvēšanas gadā tika atzinīgi novērtēta kā gada labākā jaunā naktsmītne Latvijā, kā arī modernās arhitektūras un interjera paraugs Rīgas centrā. 10 gadu laikā viesnīcai ir izdevies ne vien noturēt, bet arī pārspēt augstos kvalitātes standartus, regulāri iekļūstot labāko Rīgas viesnīcu topā. Tieši viesu pozitīvās atsauksmes ir tās, kas iedvesmo darboties un turpināt pārsteigt viesus ar viesnīcas vērtībām un personāla laipno attieksmi.  

Kopā ar viesnīcu, 10 gadu darba stāžu atzīmē arī trīs tās darbinieki, kuri jau no pirmās dienas strādā pēc Radisson Blu “Yes, I Can” servisa filozofijas sasakarsmē ar viesiem, sadarbības partneriem, kolēģiem un sabiedrību kopumā.
Viesnīcu iecienījuši arī dažādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā aktieris Deivids Haselhofs, dziedātājs Toms Džons, Oskarotā aktrise Anna Pakvina, mūziķis Xzibit, dziedātāja Elija Goldinga,  DJ Tiesto un citi.
Radisson Blu Elizabete Hotel ir 228 numuri ar modernu interjeru un plašu iekšpagalmu, kas vasarā pārvēršas par restorāna “CUT” terasi, kur baudīt gardus ēdienus un dzērienus. Viesnīcā atrodas arī fitnesa centrs un sauna, divas sanāksmju telpas, kā arī pieejama droša pazemes stāvvieta. Kopš 2008. gada viesnīcu ir vadījuši četri ģenerāldirektori – Pontus Gielfelds (Pontus Giefeld), Gints Dzirnieks, Gerhards Erasmus, šobrīd pienākumus veic Džordžs Miu (George Miu).

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32357597sec.