| Bizness

airBaltic piedalīsies lielākajā Baltijas aviācijas šovā «Wings Over Baltics Airshow 2018»

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 4. augustā piedalīsies lielākajā Baltijas aviācijas šovā – Wings Over Baltics Airshow 2018, kas norisināsies Tukuma lidostā “Jurmala Airport”. Pasākuma ietvaros airBalticTraining Pilotu akadēmijas pārstāvji prezentēs jaunizveidoto Pilotu akadēmiju.


Aviācijas šova ietvaros airBaltic pārstāvji sniegs atbildes uz interesentu jautājumiem, kā arī izrādīs pilotu apmācību lidmašīnu – Diamond Aircraft. Pasākuma laikā būs iespēja vērot jaunās airBaltic Airbus A220-300 lidmašīnas zemo lidojumu pāri lidostai, sniedzot iespēju to lidojumā redzēt pasākuma apmeklētājiem, kā arī klātienē satikt pieredzējušos pilotus un stjuartes, kuri pastāstīs par savu darba pieredzi uzņēmumā.


Wings Over Baltics Airshow 2018 ir lielākais aviācijas pasākums Baltijā, kas pulcē nozares speciālistus un entuziastus no Baltijas, Polijas, Zviedrijas un Lielbritānijas. Aviācijas šova laikā aerobātikas lidmašīnu paraugdemonstrējumus sniegs komandas no Latvijas un Polijas, savukārt komanda no Zviedrijas demonstrēs iespaidīgu priekšnesumu – ekstrēmu lidojumu, kura laikā pa lidaparāta spārniem pārvietosies cilvēks. Pasākuma apmeklētāji varēs apskatīt lidaparātus, kā arī piedalīties lidojumos. Plašāka informācija par pasākumu pieejama šeit: https://www.facebook.com/wingsoverbaltics/.

 

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2018. gada vasarā airBaltic savam maršrutu tīklam pievienojusi astoņus jaunus galamērķus no Rīgas uz Malagu, Lisabonu, Splitu, Bordo, Gdaņsku, Almati, Sočiem un Kaļiņingradu. Papildus tam airBaltic sākusi tiešos lidojumus jaunā maršrutā no Tallinas uz Londonu.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 33 lidmašīnas: desmit Airbus A220-300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. Papildus tam 2014., 2015., 2016. un 2017. gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.


 

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29264903sec.