| Bizness

Izsludina Latvijā labākā ceļojuma aģenta vēlēšanas

Pēc vasaras atvaļinājumu buma tūrisma operatoriem un aģentiem intensīvākais darbs tikai priekšā – sākas gatavošanās jaunajai sezonai. Izvērtējot ceļojumu aģentūru un ceļojumu aģentu darbu iepriekšējā sezonā, starptautiskais tūroperators "Kidy Tour" izsludina "Labākā ceļojumu aģenta" vēlēšanas, kas šogad pirmo reizi notiks Latvijā, bet citās Baltijas valstīs tās tiek rīkotas jau otro gadu. Balsot par labāko jomas speciālistu aicināti Latvijas iedzīvotāji, kuri pēdējā laikā izmantojuši jebkuras ceļojuma aģentūras pakalpojumus.

"Ceļojumu aģenti ir tie, kas gādā par citu cilvēku brīvdienām, un var pat teikt, ka viņi visu gadu ceļo – ar katru klientu, viņa priekiem, vēlmēm, raizēm. Ar šīm vēlēšanām gribam pievērst uzmanību tam, cik nozīmīgs ir ceļojumu aģenta darbs, un atrast šīs jomas labākos speciālistus," skaidro Elīna Aņiļonīte, "Kidy Tour" produktu menedžere Latvijā.

 Balsot šajās vēlēšanās aicināti paši ceļotāji – viņiem jānorāda aģenta vārds, uzvārds, aģentūras nosaukums, kā arī īsi jāapraksta viņu personīgā pieredze, ceļojuma iespaidi un jānorāda, kāpēc tieši šis aģents būtu pelnījis uzvaru vēlēšanās.

Pagājušajā gadā, izvēloties labāko tūrisma aģentu, ceļotāji kā svarīgākās īpašības izcēla spēju ieinteresēt, dot padomus, kā arī spēju izprast ceļotāja vēlmes un cerības. Nereti tika norādīts, ka nav gana ar to, ka tūrisma aģents pārzina visus aģentūrā piedāvātos ceļojumu,  viņam jāspēj sniegt arī personīgajā pieredzē balstītus ieteikumus. Kā uzskata ceļotāji, labam ceļojumu aģentam arī pašam jābūt kaislīgam ceļotājam un patiesi jāinteresējas par katru  klientu.

Šobrīd "Kidy Tour" sadarbojas ar vairāk nekā 180 tūrisma aģentūrām, kurās ik dienu strādā simtiem ceļojumu aģentu. Balsot par aģentiem varēs līdz 2018. gada 22. novembrim šeit. Labākais ceļojumu aģents tiks paziņots 23. novembrī, un gan labāko ceļojuma aģentu, gan nobalsojušos ceļotājus gaida vērtīgas dāvanas.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.2805891sec.