Travelnews.lv seminārs: mobilo versiju pieaugošā ietkme uz komunikāciju ar klientu

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv 2015. gada 22. oktobrī rīkoja semināru par sociālo tīklu jaunākajām tendencēm un praktiskiem risinājumiem, kas no dalībnieku puses tika augsti novērtēts.

Seminārā ar saviem piemēriem, priekšlikumiem un pieredzi dalījās vieni no Latvijā ievērojamākajiem lektoriem, kuru darbības joma lielākoties ikdienā saistās ar komunikāciju, tai skaitā, ideju ģenerēšanu, lai veicinātu noteiktu zīmolu attīstību caur dažādiem komunikācijas paņēmieniem.

Semināra sākumā lektors Raivis Balodis, mediju aģentūras „PHD Latvia” dibinātājs, auditoriju iepazīstināja ar idejām par to, kā digitālais mārketings varētu izmainīties, raugoties tuvākā un tālākā nākotnē. Savukārt lektori – Ieva Knāķe-Milberga, „Publicis Groupe” komunikācijas vadītāja, un Artūrs Mednis, „Inspired Digital” dibinātājs un vadītājs – semināra laikā vairāk iedziļinājās tieši sociālo tīklu „Facebook.com” un „Instagram.com” darbības specifikā, dodot reālus, praktiskus un pārbaudītus piemērus par to, kā veiksmīgāk attīstīt uzņēmuma komunikāciju katrā no sociālajiem medijiem. 

Semināra dalībnieks un grilbāra „Lighthouse” direktors Raitis Bērziņš atzina, ka semināra laikā vērtīga ir bijusi iespēja palūkoties uz sociālo tīklu, jo īpaši „Instagram.com”,  iespējām caur profesionāļu skata punktu. Lektoru ieteikumi ļāvuši izdarīt secinājumus par to, kas raugoties nākotnes perspektīvā uzņēmumam šobrīd būtu ne tikai stratēģiski, bet arī finansiāli izdevīgāk attiecībā uz komunikācijas veicināšanu sociālajos tīklos. 

Mārketinga speciāliste Tatjana Kolota no Daugavpils Marka Rotko mākslas centra skaidro, ka ir interesanti klausīties lektoros, kuri aizrautīgi dalās ar savu pieredzi sociālo tīklu jomā un stāsta par jaunākajām tendencēm. Liels ieguvums ir lektoru dotie piemēri un idejas par to, kā optimizēt darbu sociālajos tīkos „Facebook.com” un „Instagram.com”. „Gūtās atziņas rezultējas arī radošās idejās, ko iespējams integrēt darbā,” stāsta Tatjana Kolota.

Kaut arī seminārs vairāk orientējās tieši uz tūrisma nozari, semināra norises dienā dalībnieku vidū bija dažādu nozaru pārstāvji, jo nenoliedzami sociālie tīkli ietekmē arī citas darbības sfēras. Dalībnieki atzina, ka šī tēma ir aktuāla un praktiķu pieredze un priekšlikumi palīdz daudz labāk saskatīt vienkāršā ikdienas komunikācijā ar auditoriju jaunas iespējas.

Ņemot vērā dalībnieku atsaucību un vēlmes, Travelnews.lv komanda vēlas izziņot, ka 3. decembrī tiks rīkots jauns seminārs par mājas lapu mobilajām versijām, to saturu un Google Analytics datu uzraudzību. Travelnews.lv ir konstatējis, ka tūrisma nozarē ir ļoti bēdīga situācija ar interneta vietņu mobilo versiju integrāciju uzņēmumu komunikācijas un mārketinga stratēģijās. Travelnews.lv mobilo versiju m.Tn.lv ik dienas apmeklē no 20 līdz 40 procentiem lietotāji ar planšetdatoriem un viedtālruņiem. Vēl pirms gada to skaits nesasniedza 10% robežu.

Travelnews.lv vēlas pateikties semināra lieldraugam un ceļojumu tehnoloģiju uzņēmumam „Amadeus Latvija”.

22. oktobra semināra foto reportāža - Tūrisma seminārs.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.86706209sec.