Londonā notiek cīņa par to vai Uber varēs turpināt darboties metropolē

Viena no pasaules metropolēm - Lielbritānijas galvaspilsēta Londona pagājušās nedēļas beigās paziņojusi, ka neatjaunos kopbraukšanas pakalpojumu sniedzēja "Uber" licenci, taču kompānija sola nepadoties - un turpināt cīņu, uz tikšanos aicinot arī Londonas mēru, vēstī BBC.

Lēmumu par licences neatjaunošanu pieņēmis Londonas transporta sistēmas operators "Transport for London" (TFL), par iemesliem minot veidu kā "Uber" pārbauda savu autovadītāju personas datus un pagātni. Tas radot ietekmi uz "sabiedrības drošību", paudusi TFL.

"Uber" Londonas pārstāvniecība uz to paziņojusi, ka vēlas saprast, kas viņiem jādara, lai licence tiktu atjaunota un to, ka "viņi ir gatavi darīt visu, lai licence tiktu atjaunota". "Uber" birojs uzsver, ka, lai arī licences noraidījums nav ticis pamatots ar argumentiem, kompānija ļoti vēlas dialogu, kura laikā saprast kā viņi varētu atsākt darbu. Tā kā TFL nav ziņojuši, ka piekrīt turpināt diskusiju, "Uber" ir prasījuši arī tikšanos ar Londonas mēru Sadiku Kānu. Raksturojot TFL lēmumu, kompānijas pārstāvji izteikušies, ka "ar šādu lēmumu tiek paziņots, ka Londona ir slēgta inovatīvām kompānijām".

Kopbraukšanas uzņēmuma pakalpojumus Londonā kopumā izmanto aptuveni 3,5 miljoni pasažieru. Tāpat vairāk nekā 680 tūkstoši cilvēku tiešsaistē ir parakstījuši petīciju par "Uber" nepieciešamību Londonā.

"Uber" licence Londonā beidzas 30.septembrī. TFL lēmumu kompānija var pārsūdzēt 21 dienas laikā.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15199113sec.