Inovatīvs Audi projekts «Enter Sandbox» piedāvā smilškastē izveidotu trasi izbraukt virtuālajā realitātē

19.maijā, Audi Latvijā prezentēja inovatīvu tehnoloģiju Sandbox 2.0, kas ļauj pašu izveidotu trasi pārcelt virtuālajā realitātē un izbraukt to ar jaunajiem Audi modeļiem. Zīmola Norvēģijā realizētais projekts "Enter Sandbox", kas ir ieguvis strauju popularitāti  ne vien pašmāju, bet arī pasaules medijos, atspoguļo Audi vērtības un attīstību tehnoloģiju virzienā, radot iespēju sabiedrībai revolucionāros veidos izjust Audi spēkratu jaudu un izbaudīt braukšanas prieku.

"Enter Sandbox" atsauc atmiņā spilgtas bērnības emocijas, apvienojot to ar baudu, ko gūstam, braucot ar jaudīgu automobili. Lai uzsāktu virtuālo braucienu, īpaši izgatavotā smilšu kastē ir "jāuzbūvē" trase, dodot vaļu fantāzijai – līkumi, tramplīni, īpaši objekti vai būves – tas viss ir iespējams. Izveidoto trasi līdz mazākajai niansei virtuālā realitātē pārvērš skeneris ar 200 000 saskares punktiem. Tos fiksē īpaša 3D infrasarkanā kamera, kas arī atveido virtuālo trases modeli.

Kā pirmais "Enter Sandbox" šodien izmēģināja Reinis Nitišs, viens no pašlaik labākajiem Latvijas sacīkšu braucējiem, kurš 2017.gada gada FIA pasaules rallijkrosa čempionāta sezonu aizvada Audi Sport atbalstītajā čempionvienībā EKS. R.Nitišs pasākumā atdarināja nākamā rallijkrosa posma trasi. Sandbox 2.0 pasaulē ir pieejams vienā eksemplārā un Latvijā pieejams ekskluzīvi, lai iepazītu jauno tehnoloģiju klātienē. Lielā pieprasījuma dēļ, projektu tiek plānots realizēt arī citās valstīs, ļaujot pēc iespējas plašākai sabiedrībai izbaudīt unikālo pieredzi, ko sniedz "Enter Sandbox".

"Audi attīstības stratēģija līdz 2025. gadam izvirza skaidrus mērķus zīmolam. Gan globālie, gan arī lokālie projekti veicina zīmola attīstību digitalizāciju, urbanizāciju un ilgtspēju, ko spilgti demonstrē šodien Latvijā prezentētais Norvēģijas kolēģu projekts "Enter Sandbox". Tas demonstrē, cik svarīgi ir iet soli tālāk, ļaujot Audi klientiem ne vien baudīt arvien mūsdienīgākas nākotnes tehnoloģijas braucot, bet arī izmantojot tehnoloģiju potenciālu citos virzienos," stāsta Audi zīmola vadītāja Latvijā un Lietuvā Ilze Grase-Ķibilde.

Lai radītu realitātei maksimāli pietuvinātu sajūtu, "Enter Sandbox" komplektā ietilpst īsta Audi Q5 stūre, pie kuras sēžot automobilis tiek pārvaldīts virtuālajā realitātē. Braukšanas pieredzi paspilgtina Audi Q5 skaņa, kas tika ierakstītas, darbinot reālu modeļa dzinēju. Pateicoties VR brillēm, braucējam ir iespēja gan detalizēti izpētīt Audi Q5 salona dizainu, gan arī izbaudīt quattro dabu, sajūtot auto jaudu un braukšanas priekšrocības."Sandbox 2.0 ir izcils sasniegums, kurā caurvijas revolucionāras tehnoloģijas, spilgtas bērnības atmiņas un kaisle pret jaudīgiem auto. Tas ir ne vien izklaides elements, bet pilnībā jauns veids, kādā piedāvāt klientiem testēt Audi modeļus. Šis ir liels solis tehnoloģiju attīstības virzienā, pie kā turpināsim strādāt arī turpmāk, arvien paplašinot iespēju robežas," stāsta Audi Norvēģijas Mārketinga vadītājs Tomijs Jesens (Tommy Jesen).

Sandbox 2.0 Audi Norvēģijā prezentēja šī gada februārī. Tehnoloģijas izstrādē piedalījās Norvēģijas radošā aģentūra Pol un globālais digitālās ražošanas nams MediaMonks. Tās izveidē tika izmantota speciāla viegli pārvietojama sistēma, kas ļauj ar šo jauninājumu iepazīties ne vien Norvēģijas, bet arī citu Eiropas un pasaules valstu auto faniem.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 23.04.2024 - 30.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 22.04.2024 - 29.04.2024 Castle opening hours from 1st of May Trakai TIC
Opening hours of Trakai Island Castle from 1st of May up to 30th of September | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.269696sec.