Bruņumašīna vissarežģītāko operāciju veikšanai piestās arī Ķīpsalā

No 6. līdz 8. aprīlim izstādē “Auto 2018” būs unikāla iespēja apskatīt mobilo bruņumašīnu “SISU GTP”, kas paredzēta speciālu uzdevumu veikšanai un kuras aizsardzības līmenis ir pielāgojams atbilstoši konkrētās militārās operācijas prasībām.

“SISU GTP” ir augstas caurgājamības automobilis, kas spēj pārvarēt ļoti ekstrēmus braukšanas apstākļus. Lai varētu paveikt operatīvo uzdevumu pat visskarbākajos bezceļos, transportlīdzeklis ir aprīkots ar neatkarīgu balstiekārtu, 365/80 R20 riepām un diferenciāļa bloķēšanas mehānismu katrā ritenī.

Neparastā bezceļnieka svars ir 14 tonnas, bet tas tik un tā spēj mobili manevrēt un sasniegt ātrumu vairāk par 100 km/h. “SISU GTP” ir sešu cilindru dīzeļdzinējs ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un pneimatiskajām disku bremzēm, kas aprīkotas ar ABS. Iespaidīgā bruņumašīna ir sešus metrus gara, 2,5 metrus plata un bez ieročiem augstumā sasniedz nedaudz vairāk nekā 2,5 metrus. Ar pilnu bāku tā var nobraukt līdz 700 km. Bruņumašīnai ir maināmi komponenti, tās apkope un uzturēšana ir vienkārša, kas ir ekonomiski izdevīgi.

Daudzpusība ir vēl viens būtisks faktors, kas raksturo “SISU GTP”, jo tās pamatā ir modulārā konstrukcija, kas spēj nodrošināt plašu operatīvo darbību spektru un ļauj paaugstināt aizsardzības līmeni, izmantojot papildu bruņuplākšņu komplektu vai nomaināmos komponentus. Vai tā būtu kaujas vienības transportēšana vai jebkura cita loģistikas operācija, “SISU GTP” var pielāgot konkrētās operācijas vajadzībām.

“SISU Crew Body” apvienojumā ar “SISU Crew Insulation” nodrošina augstu aizsardzības līmeni, bet efektīvā izolācija nodrošina patīkamu un ērtu vidi apkalpei. Starp citu, šajā transportlīdzeklī var ietilpt 16 cilvēki. Savukārt “SISU Backbone” konstrukcijā integrētas drošas un spējīgas tehnoloģijas, kas atvieglo transportlīdzekļa apkopi, nodrošina augstu aizsardzības līmeni neatkarīgi no transportlīdzekļa konfigurācijas.

Kā zināms, no 6. līdz 8. aprīlim Ķīpsalā notiks Baltijā lielākā autoindustrijas izstāde “Auto 2018”, kurā notiks vairākas Baltijas mēroga pirmizrādes, vienā no tām – pasaulē visātrākais sērijveida apvidus auto “Lamborghini Urus”.

Autonozares profesionāļi izstādēs “Auto mehānika” un “Transporta tehnika” varēs iepazīties ar aktuālāko nozares piedāvājumu, sākot no rezerves daļām un beidzot ar industriālo tehniku. Visās trīs izstādes dienās interesenti varēs vērot profesionālā meistarības konkursa “Jaunais automehāniķis 2018” finālu.

Viskrāšņākais solās būt autotūninga šovs “Auto Exotica 2018”, kam šoreiz Ķīpsalā tiek būvēta papildu trešā halle. Šeit izstādes apmeklētāji varēs apskatīt jaunākos un krāšņākos tūninga un sacīkšu auto projektus no Eiropas un Skandināvijas valstīm, kā arī vietējo autoklubu vasaras sezonai sagatavotos spēkratus.

Savukārt Bērnu izklaides zonā varēs satikt transformeru Kameni, apskatīt “Zvaigžņu karu” auto un izbraukt ar retro elektroautomobili. Un tas nav viss! Vairāk: www.balticmotorshow.com

Izstādi “Auto” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Seko mums Facebook: www.facebook.com/autoizstade.kipsala

Darbalaiks:

6., 7. aprīlī 10.00–19.00

8. aprīlī 10.00–17.00

Biļešu cenas:

Ieejas biļete – 7 €

Pensionāriem, studentiem, skolēniem, invalīdiem – 4,50 €

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 15 €

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Biļetes var iegādāties arī internetā: www.bt1.lv/auto/buytickets.php

Autostāvvieta:

no plkst.10:00–15:00 – 6 €

no plkst.15:00–19:00 – 5 €

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80367398sec.