Tiek prezentēts jaunais Audi A6 Avant

Jaunais Audi A6 Avant apvieno dinamisku dizainu ar pirmšķirīgu lietojamību, kā arī lielisku pielāgojamību ikdienai. Automobiļa aizmugure veidota efektīgā dizainā, vienlaicīgi nodrošinot elastīgu bagāžas nodalījuma konceptu ar 565 līdz 1680 litru ietilpību. Automašīnas piedziņa un piekare ir izstrādāta koncentrējoties uz komfortu un sportiskumu, savukārt standarta aprīkojumā pieejamā daļējā hibrīda sistēma palielina efektivitāti. Dinamiskā visu riteņu stūrēšana uzlabo jaunā modeļa manevrēšanas spējas un izveicību uz ceļa. Pilnībā digitālā MMI skārienjūtīgā operētājsistēma autovadītājam un pasažieriem piedāvā augstu ērtību līmeni.

Estētika un funkcionalitāte – eksterjers

Pievilcīgu universāļu nosaukums ir Avant – jaunais A6 Avant turpina piepildīt Audi zīmola ambīcijas. Ar asām līnijām, plašām virsmām un modelim raksturīgo zema profila aizmugurējo stiklu eksterjera dizains atspoguļo zīmola jauno dizaina valodu. Pateicoties tā garajai priekšai un viegli ieslīpajai jumta līnijai, A6 Avant izstaro eleganci, sportiskumu un izsmalcinātību.

Auto priekšpusē uzmanību pievērš platā un zemā „Singleframe” reste, bet iegarenais siluets un trapeces formas logu virsmas dominē sānu skatā. Jumta mala pagarina siluetu un pastiprina sportisko A6 Avant izskatu.

Aicinošs –  virsbūves dizains, plašums un bagāžas nodalījums

Jaunais Audi A6 Avant ir 4,94 metrus garš, 1,89 metrus plats un 1,47 metrus augsts. Tā interjers ir vēl lielāks nekā iepriekšējam modelim. Tas pārspēj konkurentus ar plašu vietu elkoņiem gan  priekšā, gan aizmugurē, kā arī ar vietu aizmugurē sēdošo pasažieru ceļgaliem. Neskatoties uz sportiskajām līnijām, jaunais A6 Avant saglabā iepriekšējā modeļa plašo bagāžas nodalījuma ietilpību. Bagāžas nodalījums nodrošina 1050 milimetru iekraušanas platumu un 565 litru tilpumu, taču tas tiek palielināts līdz 1680 litriem, kad tiek noliektas sēdekļu atzveltnes.

Drošība pirmajā vietā – apgaismes tehnoloģijas un autovadītāja asistenta sistēmas

A6 Avant aprīkots ar daudzpusīgu drošības sistēmu pakotni, tostarp apgaismes tehnoloģiju, vadītāja asistentu sistēmām un pasīvās drošības sistēmu. LED priekšējās gaismas ir iekļautas Audi A6 Avant standarta aprīkojumā. Kopā ir pieejamas trīs versijas, no kurām HD Matrix LED ir papildaprīkojuma augstākā izvēle.

Domājot par autovadītājiem un gājējiem, Audi A6 Avant nodrošina plašu autovadītāja asistentu sistēmu klāstu, kas sadalīts „City” un „Tour” pakotnēs. Papildu standarta ārkārtas bremzēšanas asistentam „Audi Pre sense front”, autovadītāja asistentu sistēmas nodrošina arī adaptīvo kruīza palīgu ar sašaurināta ceļa asistentu. Tas atbalsta garenisku un sānisku kontroli intensīvā satiksmē līdz pat pilnīgai automašīnas apturēšanai un braukšanas ātrumam līdz 250 km/h,  autovadītājiem palīdzot ar paātrināšanos un bremzēšanu.

Lai asistenta funkcija būtu pēc iespējas efektīvāka,  adaptīvais kruīza palīgs ņem vērā ātruma ierobežojumus, līkumus, apkārtceļus un, ja aktivizēta navigācija, arī pagriezienus kā daļu no kruīza kontroles funkcijas.

Ārkārtas asistents pastiprina drošību, atpazīstot brīžus, kuros autovadītājs nespēj rīkoties, un sniedzot vizuālus, akustiskus vai taktilus brīdinājumus. Ja autovadītājs nereaģē, tad sistēma pārņem vadību, ieslēdz avārijas signālu un automātiski apstādina A6, paliekot savā joslā.

Efektivitāte un jauda – visi dzinēji ar daļējo hibrīda tehnoloģiju

Visi dzinēji standarta komplektācijā aprīkoti ar daļējo hibrīda sistēmu, kas vēl vairāk uzlabo komfortu un efektivitāti, un var samazināt degvielas patēriņu reālos braukšanas apstākļos. Siksnas piedziņas ģeneratora starteris, kas ir MHEV sistēmas pamatā, bremzēšanas laikā spēj atgūt līdz pat 12kW ar 48V sistēmu un novada elektroenerģiju atsevišķā litija jonu akumulatorā. Ar izslēgtu dzinēju jaunais Audi A6 Avant spēj braukt ātrumā no 55 līdz 160 km/h, bet „Start-stop” sistēma ieslēdzas jau pie 22 km/h.

Izveicīga un komfortabla  kā vēl nekad – Audi A6 Avant piekare

Standarta aprīkojuma progresīvās stūrēšanas lietošana ir ārkārtīgi komfortabla. Pateicoties jau tā sportiskajai stūres mehānisma zobratu attiecībai, tā ar stūres leņķa palielināšanos kļūst vēl precīzāka. Audi izvēles komplektācijā piedāvā dinamisko visu riteņu stūrēšanu, kas padara A6 Avant ārkārtīgi manevrētspējīgu. Ātrumā līdz 60 km/h aizmugurējie riteņi spēj pagriezties līdz pat pieciem grādiem pretējā virzienā. Tas samazina apgriešanās apli pat par vienu metru - līdz 11,1 metram. Novietojot automašīnu stāvvietā, manevrējot vai braucot pilsētas satiksmē -  ikdienas situācijās Jūs nejutīsiet Audi A6 Avant izmēru.

Klientiem tiek piedāvāta četru piekares variantu izvēle - standarta tērauda atsperu piekare, sporta piekare, piekare ar amortizatoru  kontroli un adaptīvā gaisa piekare arī ar kontrolējamiem amortizatoriem. Papildus amortizatoriem un gaisa atsperēm, elektroniskās šasijas platforma (ECP) arī kontrolē dinamisko visu riteņu stūrēšanu un uzlaboto sporta diferenciāli, kas aktīvi pēc nepieciešamības sadala piedziņas jaudu starp aizmugurējiem riteņiem ātras līkumu izbraukšanas brīžos.

Intuitīva un loģiska - MMI skārienjūtīgā operētājsistēma

Gandrīz visas funkcijas autovadītājs var izpildīt uz diviem lieliem ekrāniem jaunā Audi A6 Avant MMI skārienjūtīgajā vadības konceptā. Autovadītājs kontrolē izklaides un informācijas sistēmu un navigāciju augšējā ekrānā, kura izmērs ir 10,1 collas pa diagonāli, ja ir uzstādīta „MMI Navigatio plus” sistēma.

Zemāk novietotais 8,6 collu ekrāns tiek izmantots klimata kontrolei, komforta funkcijām un teksta ievadei. Pateicoties tās taktilajai un akustiskajai reakcijai, MMI skārienjūtīgā tehnoloģija ir ātra un uzticama. MMI izvēlnes struktūra ir loģiska un izvietojums atgādina viedtālruni.

Standarta personalizācija piedāvā līdz pat septiņiem individuāliem profiliem, ļaujot saglabāt līdz pat 400 uzstādījumiem.

Gādīga un precīza - navigācija un „Audi Connect”

„MMI Navigation plus” informācijas un izklaides sistēma ir augstākā līmeņa aprīkojums, ko klienti var pievienot Audi A6 Avant komplektācijai.  Šīs sistēmas datu pārraides modulis atbalsta „LTE Advanced” standartu un integrē Wi-Fi pieejas punktu. Navigācijas sistēma atpazīst autovadītāja uzstādījumus, balstoties uz iepriekšējiem ceļojumiem, un no šīs informācijas ģenerē noderīgus ieteikumus. „Audi Connect” portfelis piedāvā vairākus tiešsaistes pakalpojumus, tostarp „Car-to-X„ pakalpojumus. Izvēles „Audi Connect” sistēma atslēdz un aizslēdz jauno A6 Avant, izmantojot „Android” viedtelefonu, savukārt „myAudi” aplikācija savieno automašīnu ar tās īpašnieka viedtālruni.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14631987sec.